Expo World

Целият свят в едно изложение

Ресторант „Национал“ в Хасково

Тук всичко е толкова автетично и истинско

Ресторант „Национал“  е създаден през  1999 година с много обич и желанието да се предложи на клиентите уют и спокойствие в провинциалната атмосфера на малкия град. Постепенно той се превърна в нашето любимо убежище и това чувство завладя първо нашите приятели, а след това и всички клиенти.

Първото нещо, което виждате, след като прекрачите прага на ресторанта е реставрираното автентично огледало с дърворезба на флорални мотиви. Изглежда толкова познато – като в старата къща от детството… А миг след това сте в топлата зала с неустоимия чар на горящата камина. Приятните усещания се подсилват и от топлия цвят на дървото в обзавеждането. Когато замисляхме интериора се стремяхме той да бъде не само уютен, но и забавен. Многото „малки неща“ около Вас съставляват едно „голямо цяло“ и създават усещането за домашно спокойствие. Това са нашите спомени и късчета от душата, които споделяме с Вас.

Тук можете да опитате вкусни ястия от българската и европейската кухня.

 

Ресторантът се намира в административния център на град Хисар, до сградата на Общината и Културния дом. Наблизо са луксозните хотели, почивни бази и минерален извор „Момина баня“. Ресторантът разполага с 50 места на закрито и 120 места в градината.