Expo World

Целият свят в едно изложение

Агенция Нова линия – цялостно изграждане на щандовере

Фирмата е работила в Милано, Париж, Базел и други

Агенция Нова линия  е  с предмет на дейност проектиране, изграждане, графично оформление и цялостна организация на щандове и бунгалла за национални и фирмени участия в панаири, изложби, конгресни и промоционални изяви.
Разполага със собствен екип от Проектанти, Монтажници, Електротехници, Дизайнери и др. Имаме на склад голямо разнообразие от Модулни Конструкции, произведени в Германия от фирма MERO. Проектираме и изграждаме щандове, както с модулни конструкции, така и за индивидуални проекти за всеки потребител. Строим, както в панаирни халета – вътрешни щандове, така и на открити пространства – тип бунгала.

Агенция Нова Линия има изключително богат опит при проектирането и изграждането на щандове и бунгала на фирми в България и чужбина. Участвали сме на панаири в Милано, Бордо, Париж, Берлин, Дортмунд, Хановер, Франкфурт, Нюрнберг, Кьолн, Белград, Нови Сад, Будапеща, Мадрид, Базел, Познан, Бърно, Букурещ, Болоня, Москва и др. Нашият екип е проектирал и изградил експозицията на Българското национално участие на EXPO’93 в Tайжон, Корея, а също така сме проектирали и националната експозиция на EXPO’98, която бе изградена от МП Пловдив.

http://www.newlinexpo.com/p/blog-page_14.html