Expo World

Целият свят в едно изложение

GENUS – тук актьорите са истински

Парти агенцията  единствената  в България съставена само от професионални актьори. Oбщият им опит е над 4500  детски рожденни дни. Единствено при нас всеки един аниматор, въпреки актьорското си образование е преминал тримесечен теоретичен и практичен курс на обучение по анимация […]

Парти агенцията  единствената  в България съставена само от професионални актьори. Oбщият им опит е над 4500  детски рожденни дни. Единствено при нас всеки един аниматор, въпреки актьорското си образование е преминал тримесечен теоретичен и практичен курс на обучение по анимация и чак тогава е започнал да работи. От скоро Genus има свои разклонения и развива дейност в Белград и Мюнхен.

Как работим :­

Заради огромният ни опит винаги знаем какво да направим за да останете доволни. Това обаче далеч не е достатъчно. Непрекъснато актуализираме работата си, осъществяваме контрол върху нея, който е част от обещанието, че ще направим празника на вашето дете вълшебен. Държим обратна връзка с нашите клиенти искаме мнението им, извършваме „тренировъчни партита“ в детски градини и училища за да можем да експериментираме и внасяме новости в нашата работа и да сме винаги интересни. Всичко това правим за да поддържаме рецептата за хубаво детско парти – „смях,смях,смях“,забърквайки я успяваме да постигнем и двете свои цели – децата ви да са щастливи, а вие да сте доволни всеки път. Най-важно е щастието изписано върху лицето на вашето съкровище и чувството, че то днес е специално. Дори след 90 години то ще помни, че Вие сте извикали любимия му герой на рождения му ден. Обещаваме ви го.