Expo World

Целият свят в едно изложение

Коприва и арония с мед

Новите продукти на пчелари Илиеви са сред най-очакваните на пазара

Прополисов мед, пчелен елексир, коприва с мед, арония с мед са сред новите продукти на пчелари Илиеви от Плевен.

 

Пчелният еликсир е мощен естествен имуностимулатор на базата на уникално съчетание на различни пчелни продукти. Възстановява организма при висока степен на физическа и умствена умора. Повишава имунитета.

Прополисовият мед пък съдържа прополисова тинктура и полифлоренq богат на билки и мед. Медът и прополисът заедно имат много силен лечебен ефект.      С него добре се повлияват синузит, заден ринит, гинекилогични проблеми.

Съчетанието от мед и коприва има изключително силно действие, което се дължи на синергичния ефект от действието на копривата и на меда.

Аронията с мед, другият нов продукт на фирмата също има мощно действие, което се дължи на съчетанието на двата безценни за здравето продукта – аронията и меда.

Фирмата предлага и редица продукти, които също са на основата на меда. Това е пчелната козметика. Нови са вазелина при хрема и балсама за устни.

Вазелинът при хрема съдържа мед, восък, прополис, етерични масла. Ползва се за облекчаване и спиране на хремата и предпазване от обрив от секрета по и около носа.

Балсамът за устни съдържа восък, вазелин, прополис, мед, етерични масла. Ползва се за запазване естествената влажност и свежест на устните. Подхранва ги и ги защитава от външните природни фактори, като им придава пластичност и обем.

 

Фирмата предлага богата продуктова гама от пчелен мед – рапичен мед, акациев мед, липов мед, мед „Магарешки бодил”, мащерков мед, ливаден, маново-билков мед, юлски букет.

Пчелари Илиеви са 3 поколения-Веселин и Мирана, сина им Константин и неговата дъщеря Мирела.

Всеки има точно място и задачи в организацията и грижата за пчелите.

Пчелинът им е на 23 км. североизточно от Плевен в чиста и екологична местност. От 2011 година работи и втори пчелин в район с богата и разнообразна цветна растителност.

С пчеларство се занимават от около 30 години. Не сме потомствени пчелари.Идеята ни за пчеларстване дойде от любовта ни към пчелните продукти и от хоби това ни стана професия.Работим с чуждестранна и българска литература и обменяме опит с колегите. Носители сме на много призове от фестивали и изложения, казват от фирмата.

 

 

 

 

 

 

Фирмата активно участва на редица изложения в София и страната.

На проведеното преди дни изложения Флора в столицата на щанда на пчелари Илиеви бе както винаги оживено. Тук посетителите научават много ценни неща за пчелните продукти.  

 

ПРЕДСТОЯЩИ УЧАСТИЯ

 

18 до 26 април, София зала Универсиада

 

21 юни Енйовден Габрово-Етъра

 

14 до 20 септември, София, площад Бански пчеларско изложение

 

11 до 14 ноември София Интер фудс енд дринк Интер експо цетър

 

21 ноември до 05 декември София зала Универсиада