Expo World

Целият свят в едно изложение

Доктори със световно признание в номинациите на Медицинските Оскари 2015

Церемонията е на 9 октомври в хотел Рамада

Доайенът на кардиолозите в България – проф. д-р Младен Григоров, получи номинация за цялостен принос в развитието на медицината у нас от годишните награди NATIONAL MEDICAL AWARDS 2015, които ще се състоят на 9 октомври от 20 ч. в хотел РАМАДА София. Призовете ще възнаградят хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта. Партньори на събитието са Националната Пациентска Организация, Българският Фармацевтичен Съюз, Фондация „Академия Здравословно“ и други.

Лекари, болници, клиники и медицински екипи от цялата страна са номинирани от партньорите на церемонията – браншови организации и специализирани медии и журналисти. Организатор и инициатор на събитието е агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION PR, която има зад гърба си десетки престижни събития.  Министри и депутати, сред които министърът на образованието проф. Тодор Танев, зам.-министърът на икономиката Даниела Везиева, директорът на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, зам.-министърът на туризма Надя Маринова, кметът на София Йорданка Фандъкова, председатели на парламентарни комисии са връчвали или получавали престижните призове на ПР-агенцията.

Категориите, в които ще бъдат връчени Медицинските Оскари са – GRAN PRI, голямата награда за значими постижения в медицината и дългогодишна дейност. Също така „Професионално признание“, „Медицински Иновации и инвестиции“, „Best Consulting“,  „Постижения в областта на качеството и безопасността“, „Лекар на годината“, „Болница на годината“, „Клинично сътрудничество и работа в екип“, „Международно признание“ и други. Заявките за участие и предложение за номинации очакваме на ел. поща:  vipcompr@gmail.com. Повече информация за събитието ще намерите в сайта: http://www.vipcompr.com