Expo World

Целият свят в едно изложение

Бизнесът се събра на адреналиново парти с благотворителна цел

Събитието беше в подкрепа на благотворителната кауза на организацията “Майки за донорство”

 

b2b Media организира за втори път събитие с благотворителна цел. Голямата награда в  „Благотворителния картинг шампионат“ състоял се на 21-ви януари 2016 година грабна ЕОС Матрикс ЕООД с техния състезател Димитър Цолов.

 

 

Компании от всички сфери на икономиката премериха сили в картинг състезание, организирано от b2b media с домакинството на Sofia Karting Ring.

 

Събитието беше в подкрепа на благотворителната кауза на организацията “Майки за донорство”.

 

За спазването на правилата на състезанието и високия градус настроение се грижи водещия на партито 210-сантиметровият бивш национал Евгени Иванов-Пушката, които традиционно подкрепя инициативи за детското здраве и здравословния начин на живот.

 

Преди участниците да стартират картинг шампионата, те направиха опознавателна тестова 5 минутна обиколка, която определи тяхното място в трите състезателни групи.

 

Всички играчи демонстрираха завидни състезателни умения, но с първото място може да се похвали само отборът на ЕОС Матрикс ЕООД. Те се окачиха с голямата награда и купата на шампионата.

 

Второ и трето място в топ 3 на надпреварата заеха съответно ЕКО България ЕАД със съзтезател Мартин Чой, бивш европейски шампион по мотоциклетизъм и фондация „Майки за донорство“ представена от Иван Влъчков, картинг състезател.

 

Шампионатът се оказа силно оспорван, а резултатите предизвикаха бурни аплодисменти и много поводи за гордост сред състезателите.

 

Мартин Чой направи най-бързата обиколка на трасето, а Иван Влъчков беше на сантимерти от него през цялото време. Победителят в надпреварата, господин Цолов изненада всички със своите умения.

 

Добра игра демонстрираха и отборите в трите предварителни групи.

 

В група „A“ победителите са:

 

Първо място фондация „Майки за донорство“ – Иван Влъчков;

Второ място Геокон България ЕООД – Мертол Шехин;

Трето място Саванто АД – Иван Шарков.

 

В група „B“ победителите са:

 

Първо място ЕОС Матрикс ЕООД – Димитър Цолов;

Второ място ГЕД ООД – Иван Стайков;

Трето място ЕТ „КОРЕКТМ-Мариана Ахчийска“ – Радослав Вълков.

 

В група „C“ победителите са:

 

Първо място ЕКО България ЕАД – Мартин Чой;

Второ място pCloud – Искрен Стоянов;

Трето място Скейл Фокус – Виктор Билянски.

 

Високите резултати се случиха и благодарение на шумните агитки, които  подкрепяха отборите и подсилваха отборния дух. Наградата за най-шумна и отдадена агитка грабна тимът на фондация „Майки за донорство“.

 

Състезателите бяха отличени и със специални индивидуални отличия.

 

Сред участниците в надпреварата се проявиха някои знаменити „рейсъри“. С отлични умения се показа Димитър Цолов от ЕОС Матрикс ЕООД и заслужено получи отличието „Най-техничен състезател“.

 

Гостите се посмяха с наградата „Златна малинка“, а нейният носител Нина Ценова от Ърст и Янг България ЕООД я прие с голяма усмивка и добро настроение.

 

Наградата за най-готина снимка, по време на събитието взе pcloud с тяхната всеодаденост към отбора. Можете да видите кандидатите за този приз във Facebook на #b2bcarting.

 

Участниците и гостите в състезанието получиха специален парти подарък от TaxiMe. Те и организаторите b2b Media подариха отстъпка от първото пътуване с подбран шофьор на TaxiMe.

 

За наградите в картинг шампионата и благотворителната томбола се погрижиха партньорите на събитието.

 

Купата за големия победител в шампионата бе специален подарък от „Велинград Дизайн“ ЕООД.

 

От бутик Chez Fefe и издателство Guormet се погрижиха късметлиите от благотворителната томбола да не си тръгнат разочаровани от своите награди. Те предоставиха подаръците – съответно кутии с френски макарони и книги с кулинарни изкушения.

 

Еко България ЕАД връчиха три ваучера за безплатно зареждане от техните бензиностанции. Топ победителя в надпреварата се зарадва на ваучер за 100 литра, а другите две награди от по 50 литра бяха раздадени в томболата.

 

Нощта завърши с много добри емоции, усмивки и надежди за много нови майки из страната.

 

Партньори: Sofia Karting RingTaxiMeиздателство GourmetManifesto.bg.