Expo World

Целият свят в едно изложение

“Крокус Експо” – един от най-перспективните изложбени центрове в света

Изложбеният център отговаря на всички международни изисквания и стандарти

  • “Крокус Експо” – един от най-перспективните изложбени центрове в света 

Официалното откриване на първия павилион на изложбения център “Крокус Eкспо” e е на  18 март 2004 година и става главно събитие на годината в сферата на изложбения бизнес, привличащ огромно внимание от страна на държавни лица, пресата и бизнес-общностите.

Международният изложбен център МИЦ “Крокус Eкспо” е проектиран и построен в съответствие с най-високите международни архитектурни стандарти с използването на съвременни строителни материали. Неговото основно предназначение е провеждането на крупни международни изложения от различен профил с участието на руски и иностранни компании

“Крокус Експо” е един от най-големите изложбени и комплексни центрове в Русия, с амбицията да се превърне в един от най-добрите в света. От създаването си през 2008 г. специалистите в изложбения комплекс провеждат активна работа за привличането и организацията на големи международни, национални, регионални изложения и конгреси. Тук се провеждат и редица семинари и специални събития.

Крокус  Експо се явява един от най-крупните и перспективни изложбени центрове в света.

В трите изложбени центъра са разположени 19 експозиционни зали (павилион 1, павилион 2, павилион 3), техническото оборудване на които съответства на последните международни стандарти , 49 зали за конференции (павилион 1, павилион 2, павилион 3), оборудвани с всичко необходимо за провеждането на конгресни мероприятия, презентации, семинари, ултра-съвремененна конгресна зала «Крокус Сити Холл» за 6200 места, зали за преговори.

За удобство на посетителите между павилионите на  Крокус Експо са направени покрити подлези, оборудвани с травелатори („бягащи пътеки”), което позволява да се спести време за разглеждане на експозициите, разположени на цялата изложбена площ.  
МИЦ Крокус Eкспо притежава отлично развита инфраструктура: в павилионите на изложбения център са разположени отдели на Сбербанк и Крокус Банк, сервизни центрове, помещения за хранене (фуудцентрове), кафе и ресторанти конференции (павилион 1, павилион 2, павилион 3), пунктове за поръчване на такси, гардероб, митнически пост и такелаж услуги.
На входа на всяка изложбена зала и на фуудцентровете са разположени универсални мултимедийни терминали, помагащи на посетителите на МИЦ Крокус Eкспо по-лесно да се ориентират както в павилионите на изложбения център, така и на всяко отделно изложение.
Най-новите системи за безопасност осигуряват на организаторите и експонентите спокойствие в условие на работа в период на провеждане на изложенията, а същао така по време на монтаж и демонтаж. Услугите на охраната се разпространяват на изложението изцяло, но едновременно с това могат да се поръчват отделно осигуряване на безопасност за всеки стенд по отделно.
МИЦ “Крокус Экспо” е разположен от външната страна на МКАД (65-66 км). Към павилионите на комплекса водят няколко удобни магистрали.
Безплатни парко-места: срещу комплекса е разположен паркинг за 20 000 места, а трети павилион разполага с допълнителен паркинг за 6000 места.

Адрес:
143400, Московска област, гр. Красногорск,  п/о “Красногорск-4”, а/я 92, 65-66 км МКАД, Торгово-выставочный комплекс (ТВК) , корпус №2, МВЦ “Крокус Экспо”.

Метро станции: Тушинская (Tushinskaya) , Мякинино (Myakinino), Щукинская (Schukinskaya)

 
Тел: + 7 (495) 727-2626

http://www.crocus-expo.ru/