Expo World

Целият свят в едно изложение

Фестивал на здравето и красотата в Мол Варна

Фирмите ще изненадат гостите със специални отстъпки и много атрактивни награди

80bb2c156b47050c0253f740b358ed4a

За пети пореден път Мол Варна ще стане център на здравето и красотата. От 13 до 15 май Фестивалът на здравето и красотата ще събере десетки български и чуждестранни компании, чиито продукти и услуги представят утвърдени и иновативни тенденции в козметиката, естетичната медицина, балнеологията, производството на био храни и природосъобразния начин на живот.

Посетителите ще видят многобройни презентации на най-новите продукти за разкрасяване, демонстрации на авангардни технологии в профилактиката и лечението на болестите на съвремието. Цяло съзвездие от медицински светила и експерти по здравословно хранене, подмладяване и безлекарствено лечение ще споделят своя опит и ще дадат ценни съвети на гостите на Мол Варна.


Както винаги, фирмите, участващи в изложението, ще изненадат гостите на Фестивала на здравето и красотата със специални отстъпки и много атрактивни награди.

В трите дни на събитието ще бъдат организирани конкурси за грим, прическа и маникюр, в които участие ще вземат някои от най-изявените професионалисти от Варна и региона! Темата на конкурсите е “Пролетна фиеста”, а входът за участие е свободен за всички, които желаят да се изявят в различните категории. Компетентно жури от признати специалисти в съответната област ще излъчи във всяка от категориите по един победител, който ще спечели и голямата награда, осигурена от Мол Варна. Тези и много други важни тънкости за добрия външен вид и здравословен начин на живот ще научите на петото издание на Фестивала на здравето и красотата, от 13 до 15 май в Мол Варна.