Expo World

Целият свят в едно изложение

Всичко за сватбения ден

BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO за десети път

Balkanica2018_Banner_300x200pxls_cs6

За десети пореден път SOFIA HOTEL BALKAN ще бъде домакин на най-голямото сватбено изложение в страната BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO. Юбилейното издание ще  събере в елегантните зали на хотела над 50 фирми от всички сфери на сватбената индустрия,  за да представят най-новите колекции в булчинската мода, тенденции и идеи в организирането сватбения ден, уникални декорации, предложения за медения месец. Фотографи и филмови къщи ще покажат най-модерните насоки за бъдат запазени скъпи спомени от сватбения ден.

BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO събира под един покрив от най-добрите фирми, като едновременно с това кани като зрител и участник техния клиент – бъдещото семейство. По този начин дава възможност на младоженците да получат професионална информация и консултация.

BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO е първото изложение за годината и интересът на бъдещите младоженци е голям, защото с посещението си виждат всички нови проекти,  най-оригиналните и добрите идеи в една сватбена атмосфера и на едно място.

Безценна комуникация за перфектни резултати, големи отстъпки на място и томбола с много награди!

За съвършената сватба, за перфектния меден месец, за най-важното събитие в живота!

Списание СВАТБА е основен медиен партньор на събитието. В последния брой е приложена и покана за изложението. Вход с покани или билет- цена 3 лв на място.

www.balkanicaexpo.com

www.svatbamagazine.com

https://www.facebook.com/events/1216568155154809/