Expo World

Целият свят в едно изложение

Да изживеем своята зимна приказка

Вълшебен фестивал в Интер Експо Център започва на 20 януари

untitled

Януари никога няма да бъде същият! На 20 и 21.012017 г. ще се проведе вълшебното събитие Зимна приказка.  Фестивалът Зимна Приказка е част от фестивалите организирани от проекта Здравей! Това е трети поред фестивал и поради големия интерес – първи зимен.

Започва на 20.01.17 от 10:00 часа в Интер Експо Център, град София.

Идеята наорганизаторите е да създадат една магическа обстановка и да те поканят  да изживееш два незабравими дни, изпълнени с приятни изживявания и нови знания. Това е най-големият, най-цветният, най-забавният и най-достъпният фестивал за  балансиран начин на живот в България! Идеята му е да популяризира балансирания начин на живот сред българите и особено сред младите и децата.

А какво са ти подготвили?

Мастър Кулинарни Класове с едни от най-добрите мастър шефове!

Десетки лекции с едни от най-добрите лектори в сферата на здравето и психологията!

Десетки спортни класове и практики – различни видове йога, канго джъмпс, табата, танци, силови тренировки, ритъм терапия и още много!

Десетки спортни занимания и игри за децата – лека атлетика, кънки, хокей, тенис, търсене на съкровища и много други!

Десетки творчески работилници – керамика, рисуване, готвене, работа с хартия, свирене на музикални инструменти, изработка на козметика и още, и още!

И всичко това в уютна атмосфера придружена с чаша греяно вино, чай, топъл шоколад или вкуснотийка, която може да вземеш от къта за хранене!

Разбира се, на фестивалът ще присъстват и прекрасни изложители, които ще те потопят в света на техните качествени продукти.

Взимайки билет за Фестивала получаваш достъп до всички лекции, спортни класове, работилнички и активности. На входа ще получиш подарък + ароматна чаша чай!

Входът за деца до 12 години включително е безплатен!

Очакваме те този януари, за да се потопим заедно в два магически дни, да се усмихнем на зимата и да и дадем възможност да ни разкаже своята Зимна Приказка!

 Фестивалът ще се проведе на 20 – 21.01.2018 в Inter Expo Center, София

 

Всичко за събитието научете тук:  http://festival.zdravei.org