Expo World

Целият свят в едно изложение

Броени дни остават до HR Industry 2018

Над 500 HR мениджъри и управители на български и международни компании

untitled

На 8 февруари 2018г. в Интерпред – СТЦ София ще се проведе седмото издание на станалото вече традиция за HR общността в България изложение HR Industry – единственото по рода си събитие, събиращо на едно място изключително компании, предоставящи услуги в сферата на човешките ресурси.

HR секторът е изключително динамичен. Със смяната на поколенията личностното развитие става все по-важно за служителите, а превес взимат всички средства за вътрешна мотивация. В същото време различни нови технологични решения започват да осигуряват ключови предимства за работодателите в управлението на персонала. В ситуацията на „пазар на кандидата“, в който се намират много от водещите сектори в България в момента, по-ефективната и конкурентна система на управление на човешките ресурси се оказва все по-решаваща за бъдещето на компанията.

HR Industry ви дава шанс да не изоставате от най-добрите практики в мениджмънта, привличането и запазването на талантите. По време на събитието ежегодно в рамките на един ден близо 50 компании-изложители се срещат с над 500 HR мениджъри и управители на български и международни компании. Не пропускайте възможността да бъдете сред тези, които ще се запознаят първи с локалните и световните тенденции, които ще бъдат застъпени както в демонстрациите на щандовете, така и в богатата семинарна програма. Входът за посетители е свободен.

HR Industry 2018 се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger в партньорство с Българска асоциация за управление на хора.Генерален спонсор на събитието е MetLife, а организационен партньор – Интерпред – СТЦ София.