Expo World

Целият свят в едно изложение

Звезда от британския Х-Фактор пее на Сребърно парти в Пловдив

Колоритният Амрик Чана, Краси Радков и Гъмзата се вихрят в съпътстващата програма на Италианския фестивал на красотата и прическата

Звездата от британския „Х-Фактор“ – колоритният поп изпълнител от индийски произход Амрик Чана, ще пее на шикозно събитие в Пловдив. Любимецът на журиращата последния музикален формат на Острова Никол Шерцингер пристига у нас специално за т. нар. „Силвър парти“ по повод 25-годишния юбилей на козметичната компания „ChristianofRoma„. Светската проява е част от съпътстващата програма на Италианския фестивал на красотата и прическата и ще се състои на датата на откриването на неговото 27-о издание – петък, 23 март вечерта в клуб „Мегами“, съобщиха организаторите.

 

Водещ шоуто ще бъде Евгени Минчев. Миниконцерт ще изнесе и певицата Тони Димитрова. За пръв път пред публика атрактивният бенд на Тасе Шарков от 7 инструмента, сред които и бузуки, ще изпълни химна на „ChristianofRoma„. Автор на музиката е Тасе Шарков, а на текста – Яница Рагева. Бендът ще изпълни и композиции с традиционни мотиви във футуристичен вариант.

 

За първи път в света ChristianofRomaще представи уникален по рода си3D-мапинг. Впечатляващият мултимедиен коафьорски спектакъл ще разкаже еволюцията на „революцията“ във фризьорството у нас. В това спиращо дъха шоу минало, настояще и бъдеще се сливат, за да обединят една епоха в България – на красотата. „Красотата, която заедно създавахме, създаваме и ще продължаваме да творим! Вижте метаморфозата на 4 красавици и четири бранда – „Alfaparf“, „BES“, „OWay“ и „Sexy Hair“. Не пропускайте и кулминацията със звездното участие на Златка Димитрова и L’ANZA! Защото звезден талант ще блести в клуб „Мегами“, призова Елена Кристиано.

 

3D-зрелището неусетно ще премине в реално случващото се на сцената шоу на стилистите от L`anza„. Екипът на бранда начело с българския фризьор Конда наживо ще изработят своите 4 варианта за визии на красавиците с изначално различна външност. „С този иновативен подход на визуализиране публиката може да наблюдава в рамките на кратък времеви интервал как едно и също момиче може да изглежда по 5 различни начина според критериите и посланията на различни творци стилисти“, обясни управителят на ChristianofRoma“ Елена Кристиано.

 

Поканени са всички партньори, сътрудници и приятели, с които през годините „ChristianofRoma“ е изграждала своя облик и продължава да развива дейността си, уточниха от компанията. За обща снимка на подиума ще се качат едни от най-известните имена в родния хайлайф, представители на бизнес елита и медиите. На изключително бляскавото събитие ще присъстват Николета Лозанова, която е била и лице на „ChristianofRoma„, плеймейтката Златка Димитрова, носителките на короната „Мис България“ – Наталия Гуркова за 1998 г., Габриела Василева за 2012 г. и Габриела Кирова за 2016 г. Сред вип-гостите ще бъдат певиците Силвия Кацарова и Диана Дафова, светският коментатор Мариян Станков-Мон Дьо, журналистите Борис Ангелов и Антон Стефанов. В тематичното „Силвър парти“ ще се влее и авангардът на стилистите у нас – Любен Николов, Венелин Кондаков, Ивайло Колев, Конда и др. Дрескодът е сребърен – от облеклото до бижутата, грима и прическите, обясниха организаторите.

 

Комикът от „Шоуто на Слави“ Краси Радков и тромпетистът от „Ку-ку Бенд“ Йордан Йончев-Гъмзата са звездите във второто съпътстващо събитие от програмата на Италианския фестивал на красотата и прическата. То се нарича „Балканско парти“ и ще се проведе в събота вечерта в Палата 7 на Международен панаир – Пловдив.

 За трета поредна година залагаме на подобен формат – две съпътстващи прояви със светска насоченост. След космополитното парти в петък, следващата вечер ще протече в национален дух, заявиха организаторите. Очаква се да присъстват 500 гости, а дрескодът ще е с български фолклорни елементи. Водещ „Балканското парти“ ще бъде Боряна Баташова.