Expo World

Целият свят в едно изложение

Над 40 фирми на “Доверете се на българското”

70% са малките фирми

26195416_1610473902321844_7519423052010948920_n

Българска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че  12-то  издание на  търговско изложение „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО  ще се проведе от 11 до 20 май 2018 г. в Изложбена зала ЦУМ.

 

Участие в изложението ще взематнад 45 фирми – производители и търговци,  които предлагат различни български продукти в следните области: храни, козметични продукти, облекло, трикотаж, обувки, чанти, детски артикули, бижутерия, сувенири, стоки за бита и други.

70 % от участниците са малки фирми.

По браншове фирмите са разпределени по следния начин:

- козметика – 15 %;

- храни и напитки – 10 %;

- бижутерия и сувенири – 15 %;

- конфекция, трикотажни и кожени изделия – 60 %;

Търговското изложение „Доверете се на българското”:

  • Събира на едно място само български производители и търговци;
  • Участието в изложбата дава възможност за представяне на фирмата и презентация на продуктите;
  • Предоставя възможност за директна среща на бизнеса с потребителя.

 Само по време на изложението ще може да се закупят продукти от малки български фирми, които представят своите изделия само по изложения. Потребителите ще могат да се сдобият с  разнообразни български стоки.

Ще бъдат представени най-новите колекции спортни и елегантни облекла за летния сезон на атрактивни цени. Ще може да закупите чанти и обувки от естествена кожа.  На изложението ще може да намерите и нови модели шапки и аксесоари. Фирма от Пловдив ще предложи мъжки елегантни и спортни ризи и панталони.

 

Посетители ще научат за полезните съставки на зеолита и копривата и как да се използват в ежедневието. Любимата на всички посетители козметика и хранителни добавки с екстракти от охлюв Helix aspersa ще предложат нови продукти.