Expo World

Целият свят в едно изложение

Всичко за здравето

Над 80 фирми на Мисия Здраве

untitled

На 1-ви юни, в центъра на София, пред Паметника на съветската армия отваря врати Мисия Здраве 2018. Събитието е вече традиционно за София и се провежда за 6-та поредна година в края на пролетта.

 

            Изложителите - Над 80 са изложителите тази години. Представени са производители на здравословни продукти и услуги, фармацевтика, био-козметика, хранителни добавки, био-храни, здравословни продукти за дома и офиса. Здравните заведения участват както винаги – болници, поликлиники  и лаборатории. Услугите за здравословен живот и добра форма са също застъпени – школи по спортни танци, фитнес-центрове, йога клубове и др. Присъстват издатели на специализирана литература в областта на здравословния начин на живот.

 

            Партньорите – Мисия Здраве 2018 се провежда с подкрепата на Столична община и ще бъде открито официално от кмета на София, г-жа Йорданка Фандъкова на 1-ви юни от 15:00ч.

Събитието се радва на засилен интерес от множество организации, медии и web-платформи. Всички те обединяват усилия за развитието на визията и мисията на събитието. Повечето партньори участват в програмата, която е наситена с различни развлекателни, спортни, информационни и образователни активности за всички възрасти.

            Работно време на Мисия Здраве

01.06.2018 г.  (петък) 12:00-20:00

02.06.2018 г. (събота) 10:00-20:00

03.06.2018 г. (неделя) 10:00-16:00

 

            ПРОГРАМАТАПри съставянето на програмата, организаторите се водят от трите стълба на философията на Мисия Здраве:  Откритост; Безплатен достъп до информация, прегледи и консултации; Забавление и спортни занимания. 

            Пълна информация за програмата по дни и часове може да се намери на страницата на Български икономически форум:http://www.biforum.org

                        СПОРТ: Мисия Здраве 2018  предлага множество спортни дейности, в които всеки може да се включи БЕЗПЛАТНО:

            - Индивидуални: спортни танци; бягане 5км. в парка с Nike + Run Club Sofia; ролери; занимание по ТapOut, Зумба и пилатес; стрелба с лъки с еърсофт реплики, йога;  

            - Турнири:  волейбол; баскетбол; тенис на маса и дартс за деца, организирани съвместно с фондация „София европейска столица на спорта“

            - Спортни демонстрации: тайкуондо, художествена гимнастика и здравословна гимнастика за третата възраст.

            СЦЕНА: И тази година сцената ще работи и през 3-те дни на събитието като основен водещ на съботната и неделната програма е Ники Кънчев. Програмата на сцената съдържа следното:

     - Развлекателни модули: музикални и танцови изпълнения от различни школи; магове; забавни игри с участие на публиката; викторини и томболи с няколкостотин награди, осигурени от изложителите;

     - Информационни модули:  кратки образователни лекции от специалисти; презентации на здравословни продукти и услуги от изложителите;

           

            БЕЗПЛАТНИ прегледи, консултации и изследвания:

            - очни прегледи с табло и преглед за макулна дегенерация;

      - скрининг за диабет; измерване на кръвна захар; определяне на риска от развитие на диабет;

      - измерване на нивото на кислород в артериалната кръв с пулсоксиметър

            - ЕКГ; консултации по сърдечно-съдови проблеми; мерене на кръвно налягане и оценка на риска от предсърдно мъждене и други рискови фактори, свързани с начина на живот;

            - скринингова акция за хепатит С

            - преглед на щитовидна жлеза

            - индивидуални консултации с лекари генетици

            - консултации в помощ на онкоболните и техните близки

            - консултации за пациенти, които се интересуват от възможностите за диагностика и лечение в чужбина

            - консултации за здравето на Вашия домашен любимец – отоскопски прегледи

- в петък и събота от 12:00 до 16:00 часа ще се проведе кръводарителска акция под ръководството на екипите на Националния център по трансфузионнахематология.

           

Друго, което ще се случва на различни щандове:

            - демонстрации на продукти;

            - дегустации;

            - развлекателни игри и томболи с награди на отделните изложители;

            - ваучери с намаления до 70-90%;

 

            Генерални медийни партньори на събитието тази година са БНТ и Дарик радио.

 

            През първия уикенд на юни, отделете 1-2 часа от Вашето време, за да научите повече за новите продукти и услуги, свързани със здравето и здравословния начин на живот. Със сигурност ще Ви е лесно и удобно – всичко се намира на едно място – в Княжеската градина, в близост до изхода на метро станция “СУ Климент Охридски”.

            Входът е свободен. Там ще Ви очакват екипът и партньорите на Мисия Здраве, с много настроение за свежи и позитивни емоции.