Expo World

Целият свят в едно изложение

Лято за ценители в къщата за гости “Грация” в Приморско

Любезните домакини се грижат за уюта и спокойствието като истински домакини

1gr

Ако все още не сте решили къде ще почивате това лято, ще ви помогнем с едно невероятно предложение, и то е къщата за гости “Грация” в китното крайморско градче Приморско.  Собствениците – семейство Ганчеви са вложили цялата си душа в ландшафта, във вътрешното оформление, във всичко, водени от стремежа да предложат на своите гости  едно чудесно лятно изживяване. Къщата  за гости “Грация” е в тих район, на 50 м от дюните на Северния плаж, на 3-4 мин. от центъра на града и 7-8 мин. от аквапарка. 

 

Къща “Грация”, Приморско разполага с леглова база от 29 места. Цените са повече от атрактивни.

Всички стаи в къщата  имат самостоятелен санитарен възел, тераса, плазмен телевизор с кабелна телевизия, хладилник и климатик. Тук ще намерите  двойни стаи, двойни стаи с кухненски бокс, тройни стаи и апартаменти. Във всяка стая има възможност за допълнително легло. Има свободен достъп до интернет посредством WI-FI във всички помещения. За всички автомобили са осигурени безплатни паркоместа в двора. В кафе Грация се предлагат сандвичи, закуски, сладолед, кафе, алкохолни и безалкохолни напитки и коктейли. 

Къща “Грация” посрещна първите си гости през 2006 година, от 2008 година на разположение на гостите е кафе Грация, а през 2014 година отвори врати второто крило, оборудвано с нови комфортни и модерно обзаведени стаи.

Във всяка от стаите ще ви “посрешне” грациозна млада жена и сякаш ще ви пожелае приятно лято. Картините са дело на художничката Николина Христозова-Атанасова,родена в Пловдивл. В момента тя живее и твори в Бургас. От красотата и изяществото на нейните произведения е идеята за име на къщата-Грация.

Да, тук всичко е стилно и елегантно, напълно в синхрон с името си – Грация.

Любезните домакини са се погрижили за всичко, когато си тръгвате от това райско кътче от южното Черноморие, си обещавате, че непременно ще дойдете пак, и следващото лято.

Повече подробности на: www.graciahouse.eu

Адрес:

гр. Приморско, ул.” Перла” 24

GSM – 0886 392 518

тел.:0886392518