Expo World

Целият свят в едно изложение

Чуждите туристи дават отлични оценки за семейните ни хотели

Тази вечер връчват Морските Оскари в Златни пясъци

 Семейният морски туризъм е на фокус от четвъртото издание
на мащабния форум за развитието на морския регион, който ще отличи инвестициите и иновациите от най-северната до най-южната точка на родното Черноморие.  Морските Оскари ще бъдат връчени тази вечер в царската градина на луксозния жилищен комплекс Аргищ Партез в Златни пясъци.  

Партньорите на конкурса номинираха 4-звездния хотел Смартлайн  Мадара в Златни пясъци, който повече от 20 години показва професионализъм и качество на туристическия продукт.  В хотелския комплекс работи квалифициран и добре обучен персонал с опит в областта на туризма и обслужването. Основни принципи на работа са високо качество на обслужването и задоволяване на потребителското търсене. С внедряването и поддържането на системи за управление на качеството и безопасност на предлаганите продукти,  хотелът достига ежегодно поставените си цели. Политиката на екипа на Смартлайн Мадара е непрекъснато усъвършенстване на бизнес културата за стабилно партньорство в условията на пазара. 

Семейният туризъм е приоритет и на южното ни Черноморие, а оценките на чуждите туристи в Букинг са отлични и за модерния и изискан хотел-ресторант „Рибарска среща”. Във вид на акостирал кораб той е изграден  на пристанището в град Царево, над самия морски бряг и на 200 метра от централния плаж. От хотела се разкрива прекрасна панорамна гледка към необятното море и към китните хълмове над Странджа планина. Комплексът разполага с 20 модерно оборудвани стаи – всичките са с изглед към морето. Целогодишният ресторант към хотел „Рибарска среща” предлага разнообразно меню, с прясна черноморска риба.

По традиция Морските Оскари  популяризират и отличават най- добрите практики и успехи на Черноморието, да поощрят техните стремежи за по-добро качество на живот в България. Повече информация в страницата на организаторите: www.vipcompr.com

Социално измерение на събитието е свързано с целогодишната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP-Academy.