Expo World

Целият свят в едно изложение

Ротарианци изкачиха връх Мусала и раздадоха награди

PR-агенция VIP COMMUNICATION PR с отличие за кампанията „Искам да остана в България“

Най-масовото изкавчане на връх Мусала отбелязаха 14 Ротари клуба от цялата страна, а в инициативата се включиха 65 ротарианци. За поредна година РК Самоков организира изкачването на върха Мусала, а тази година участие взе и Дистрикт гуверньора Веселин Димитров. 

На церемония след похода до върха президентът на Ротари Клуб Самоков Людмила Бързанова връчи призове за най-добрите в изкачването на Мусала, както и специална награда за агенция за публични комуникации VIP Communication за благотворителната кампания “Искам да остана в България”, проведена съвмество с самоковските ротарианци. 

Специални гости на събитието бяха управляващите съдружници на  VIP COMMUNICATION Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, които неотдавна направиха дарение за Училищния парламент към професионална гимназия „А.С.Попов“ в София, а учениците заснеха филм с името на кампанията „Искам да остана в България“.

„Кампанията продължава и в следващите мащабни събития през годината – Наградите за луксозно строителство и архитектура на 10 октомври в София и Балканските награди за туристическа индустрия – на 5 декември в София. Най-голямото богатство на България са хората и ние трябва да правим всичко възможно да ги мотивираме да останат в родната си страна“, каза пред гостите Патриция Кирилова.

 

Снимки Личен Архив