Expo World

Целият свят в едно изложение

София отново е лидер в луксозното строителство у нас

Церемонията за наградите LUXURY Property AWARDS 2018 е след седмица

Столицата отново оглави класацията на луксозното строителство в България, сочи международното жури на осмото издание на наградите LUXURY Property AWARDS 2018, които ще бъдат връчени на 10 октомври в хотел Premier BW Airport Sofia.

Луксът вече не е само приоритет на централните и сочените за престижни южни райони на града, а смело навлиза и в панелните квартали.

Пример за това е концепцията на новия проект на

„ЛУКС БИЛД БГ“ – Lincoln Park Residence, който ще предложи адекватен, мултифункционален отговор на забързания градски живот и потребностите на неговите жители в един от най-динамично развиващите се урбанизирани райони на София – кв. Овча Купел. Затвореният комплекс е разположен на бул. „Президент Линкълн“ в непосредствена близост до кръстовището с ул. „Монтевидео“, с много добра транспортно-комуникационна достъпност, до нова метро станция.

Проектът е ситуиран в 4 свързани секции (сгради), в които са съвместени жилищни и обществени функции. Паркирането на автомобилите е в общо подземно ниво, с два самостоятелни подстъпа. На партерното ниво ще има заведение за обществено хранене, както и помещения за търговия и спорт. Богато озеленен вътрешен двор и специален детски кът са сред екстрите на комплекса. На останалите етажи са разположени оптимален брой апартаменти с изчистени, функционални разпределения, осветени от дневна светлина и предлагащи страхотна панорама към Витоша. Покривните площи предлагат зеленина и уют за своите обитатели. За сигурността и спокойствието на живеещите в комплекса е предвидена 24-часова жива охрана, с видеонаблюдение на целия комплекс.

квартали.

„ЛУКС БИЛД БГ“ ООД е новосъздадена инвестиционна компания на пазара на недвижими имоти, с насоченост към инвестирането в проектиране, строителство и управление на качествени и устойчиви във времето проекти. Целта на компанията е сградите й да създават условия за по-качествен живот, посредством предлагането на жилища със съвременна, и в същото време, функционална архитектура, с мисъл  за комфорта на бъдещите обитатели. Високата степен на енергийна ефективност, оптимизация на експлоатационните разходи посредством използването на доказани строителни технологии и сертифицирани строителни материали, са водещ принцип при изграждането не просто на една жилищна сграда, а на комфортен и уютен дом за всеки един.

 

Чуждестранни експерти ще оценяват и тази година кандидатите за Стротелните Оскари. Конкурсът, организиран за осма поредна година от агенция за публични комуникации VIP Communication PR, ще отличи строителството от високия клас, което доказа, че е на европейско и световно ниво. Подробности в сайта на организаторите: http://vipcompr.com/

Събитието ще популяризира и инициативата на PR-агенция ВИП
Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.