Expo World

Целият свят в едно изложение

Arena of Beauty Professional отваря врати за 21-ва година!

Нови фирми и брандове за българския пазар ще бъдат представени от 5-ти до 7-ми октомври на международния форум

Вече 21 години, това е единственото специализирано В2В изложение в България за професионална козметика, услуги, оборудване и обзавеждане за салони за красота и СПА центрове. Като негова основна цел е да помага български и чуждестранни производители и вносители да разширяват обхвата на своя бизнес и да намират нови клиенти и дистрибутори. А бюти специалистите да се запознаят с новите професионални марки на пазара, да се информират за иновативни продукти, терапии, услуги и обучения.

В 39-тото издание ще вземат участие 92 фирми от България, Румъния, Украйна, Гърция, Италия и Корея, които ще представят повече от 300 бранда.

На площ от над 100 кв.м. KOTRASOFIA*организира първото по рода си K-Beauty Showcase, което ще има за цел да срещне корейски производители на козметика с българските фирми в бранша. В2В срещите ще са по график в първите 2 дни, а в неделя посетителите ще могат да разберат повече за продуктите директно от корейските представители на брандовете. 

*КОТРА- Корейска Агенция за Насърчаване на Търговията и Инвестициите /KOTRAKoreaTradeInvestmentPromotionAgency

 

По време на изложението, посетителите ще имат възможност да се включат във фокусирани и високо професионални семинари, уъркшопове, презентации и демонстрации на продукти, оборудване и терапии с най-ново поколение апаратура и иновативна козметика. В трите дни на форума само на сцената ще видим 17 демонстрации на тема коси, маникюр, педикюр, грим.

СЪРЕВНОВАНИЯ

Не на последно място по-важност са и професионалните международни шампионати.

 

Make Up Competition Arena of Beauty

Темите ще провокират въображението на участниците – категория Сценичен гримГерой от филм на MARVEL и категория Бюти грим (Естетика) – Карнавалът във Венеция. Членовете на журито са от България, Гърция и Италия.


PermanentMakeUp & EyelashExtensionsChampionship

Шампионат, изискващ изключителна прецизност и концентрация. Посетителите могат да наблюдават участниците само през стъклената стена.

Състезателните категории са: Перманентен грим на вежди, Перманентен грим на устни и Поставяне на мигли в 6 категории. Членовете на журито са от България, Турция и Англия.
NailsOlympicBulgaria

Традиционното международно състезание, в което нейл артистите впечатляват с креативност и умения, е в 6 конкурсни категории – GelPolishManicure, Pink & WhiteGEL, SalonNails, StilettoDesign, JewleryNailsна тема „Сватбен Нейл Арт” и TipBox отлайн категорията с тема „Карнавалът във Венеция“. Наградата за Гранд шампиона е € 500 и безплатно участие на Nails Olympic Internationalв Полша през 2019 и много подаръци за номинираните състезатели, осигурени от 6-те спонсора на шампионата.Членове на журито са от експерти от България, Сърбия и Полша.

 

НАГРАДИ
За първи път, организаторите на ArenaofBeautyProfessionalобявяват томбола за бюти специалистите. Участник, може да бъде всеки посетител, декларирал в анкетния талон за участие, че работи професионално в бюти бранша и посочи номер на удостоверение за професионална квалификация. Наградите са 10 на обща стойност 3200 лева, които се получават под формата на ваучер. Всеки ваучер предоставя правото на спечелилия го участник да избере продукт (и) и/или услуга (и) на посочената във ваучера стойност от фирма участник в изложението. Тегленето на наградите е в неделя, в 13:30 ч.

ВХОД

Тази година Организаторите на форума дават преднина на специалистите, като цените за посещение за тях са с отстъпка от 40 до 50 %. Онлайн продажбите и регистрацията са на www.sabitie.bg и ще бъдат затворени на 2-ри октомври, 23:00ч.

Билетът осигурява достъп до всички събития, с изключение на семинарната зала.

 

 

ЮБИЛЕИ

Тази година ще бъде запомнена с най-много юбилеи, които ще бъдат достойно отбелязани:

25 години – фирма „Антоанет“

25 години – фирма „Стар нейлз България“

20 години – фирма „Лидера Груп“

20 години – бранда Magnetic Nail Design

 

Демонстрациите на сцена, съпътстващите събития, иновативните продукти и терапии, ексклузивните отстъпки и още много елементи, съпътстващи 39-тото издание на изложението, посетителите могат да видят лично и да се възползват от тях, от 5-ти до 7-ми октомври в Интер Експо Център, София.

Програмата се актуализира ежедневно.