Expo World

Целият свят в едно изложение

„Дни на кариерата“ в сектори: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг

София, Пловдив и Варна са домакини на форума

София, Пловдив и Варна са трите града, в които ще се проведе поредното предстоящо издание на браншовия кариерен форум „Дни на кариерата“ 2018 в сектори: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг Участието в кариерни форуми е доказано работещ начин за намиране на подходящи кандидати за работа или стаж.

Форумът „Дни на кариерата“ в сектори: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг, има за цел да срещне на едно място студенти и млади специалисти с водещи български и международни компании, които търсят служители с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинга.

За девети пореден път, изданието на форума в София ще даде началото на множество стартиращи кариери. Датата е 11 октомври и от 10:00 до 18:00 часа компаниите участници ще имат възможността да се представят, да разкажат за своите свободни работни и стажантски позиции и, не на последно място, да се утвърдят сред най-желаните работодатели в бранша.

Форумът продължава в Пловдив, където третото Пловдивско издание ще се проведе на 15 октомври в Конгресен център на Пловдивски Панаир от 10:00 до 16:00 часа. Крайната точка, за втора поредна година, е гр. Варна – датата ще бъде 17 октомври в Rosslyn Dimyat Hotel. Събитието е с начален час 10:00 часа и ще продължи до 16:00 часа.

Събитието е на преференциални цени за ранно записване до края на м. юли. Местата са ограничени! Повече информация и формата за регистрация – тук!

Събитието се организира от компанията за HR услуги JobTiger, златен спонсор е PFSweb, сребърен спонсор – Accenture Bulgaria, бронзов спонсор – Milestone Systems Bulgaria.