Expo World

Целият свят в едно изложение

WATER TECH EXPO e новото име на Вода София от 2019

Запазете своето място на WATER TECH EXPO до 15 януари на промоционални цени

Viziq bg 1100 X

WATER TECH EXPO е новото име на единственото в България международно изложение за водния сектор ВОДА СОФИЯ, съобщиха организаторите. Във фокуса на WATER TECH EXPO, което ще се проведе от 6 до 8 март 2019 г. в Интер Експо Център, ще бъдат продукти и технологии за управление на води в индустриалните сектори. Ранните записвания вече започнаха и всички компании, които запазят своето място до 15 януари, ще могат да се възползват от промоционалната отстъпка.

 

Форумът събира професионалната публика, за да представи за 13-и път технологичния напредък в ефективното използване на водните ресурси. При последното си издание събитието за индустриално и публично управление на водите в България представи продукти и новости на над 140 български и международни водещи компании.

 

През 2019 г. WATER TECH EXPO ще се проведе паралелно с международното изложение СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА, което ще обедини темите жилищно, офисно, ваканционно и индустриално строителство, както и новата тематика SMART LIFE. Екологичните и енергоефективни технологии, насочени към бъдещето, са основен акцент на двете изложения.

 

WATER TECH EXPO и СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА очакват професионалната публика с нова визия, разнообразие от технологични решения и наситена съпътстваща програма. WATER TECH EXPO ще се проведе в рамките на три дни – от 6 до 8 март 2019 г., а СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА продължава до 9 март.

 

Своeто място на WATER TECH EXPO може да запазите ТУК.

 

Повече за новите теми, за новите тенденции и последни новини следете на WATER TECH EXPO.