Expo World

Целият свят в едно изложение

Магията на ръцете оживява

Изложба-базар в ЦУМ

images00OUT8HE

Българска търговско-промишлена палата организира  първото издание на Базар за плетива, аксесоари и сувенириМАГИЯТА НА РЪЦЕТЕ. Събитието ще се проведе от 28 ноември до 2 декември 2018г в Изложбена зала ЦУМ, София.

Участие в изложението ще вземат над 30 фирми – занаятчии, творци, любители на плетива, дърворезба, бижута, сувенири, стоки за дома, аксесоари и още много други творения.

Ще можете да намерите ръчно изработени бижута  от кехлибар, естествени материали, като дърво, метал, вълна, керамика и др. Вдъхновени от красотата и хармонията в природата и във всичко около нас, всяко бижу е произведение на изкуството.

Един от участниците с радост ще ни покаже изненадващото си  хоби, превърнало се в забава, в магия и страст- плетени на една кука дамски чанти, играчки, кукли, аксесоари, декорация и празнична украса. Ще видим как мечтите се превръщат в реалност, а плетенето на една кука – в изкуство.

За първи път в България ще може да се запознаете с японската керамика и порцелан – уникални изработки, от производители с вековни традиции.

Уникални свещи, изработени по специална технология, за всеки вкус ще може да намерите на щанда на майстор Миро. Очакват ви още картини и идеи за декорация на дома.

Дамите ще могат да се облекат в плетива, които ще изненадат и най-смелите с дизайн и кройка. Ще станем свидетели как една дреха може да се носи по дузина различни начина. Ще можете да ги съчетаете с уникални дизайнерски шалове с българска шевица.

Заповядайте да разгледате и да изберете своя подарък, изработен с много вдъхновение и любов! Подарете си магия от 28 ноември до 2 декември 2018 в Изложбена зала ЦУМ, София.

 

Работно време: 10.00 до 19.00 ч.

Вход: Свободен

 

За допълнителна информация :

Българска търговско-промишлена палата -

Център за фирмено обслужване

Милен Моллов

Тел.: 02/ 989 72 40

Email: fairs1@bcci.bg