Expo World

Целият свят в едно изложение

Централно европейска среща на върха по туризма в Загреб

Нраства интересът към Хърватия

untitled

Нарастващото туристическо търсене за Хърватия и други страни от Централна Европа е отлична възможност за развитие и създаване на добавена стойност в регионалния туристически отрасъл, включително чрез бизнес сътрудничество с клиенти от цял свят, от които се очаква да дойдат в Загреб за първата Централно-европейска среща на върха по туризма (CETS).The event, promoted as the first large tourism B2B exchange in Central Europe, will take place at the Zagreb Fair on 7 and 8 May 2019, bringing together over 400 industry professionals from 30 countries. Събитието, промотирано като първата голяма туристическа B2B мрежа в Централна Европа, ще се състои на Загребския панаир на 7 и 8 май 2019 г., като събира над 400 професионалисти от 30 страни.

Целта му е да покаже на клиентите от света какво предлага туристическата индустрия в Хърватия и Централна Европа и бъдещия й потенциал. . Разнообразието от природни красоти и ресурси играе важна роля и увеличаването на качеството на услугите през последните няколко години създава нови бизнес възможности, в които доставчиците на услуги могат да генерират по-големи печалби, каза Бюканън.

CETS Zagreb ще обхваща почти всички сегменти на туристическата търговия, включително приключенски, спортен, бизнес и културен туризъм, голф, отдих, яхтинг, гастрономия и други, които са интересни за професионални клиенти от света и региона. Освен това участниците ще научат новите тенденции, да получат бизнес съвети и да присъстват на представянето на първите награди за Централноевропейския туризъм, каза Бюканън.

Шоуто се организира от испанската компания Cent Euro Fairs SL, която вече 25 години организира събития за бизнес туризъм на развиващите се пазари.

ETS Zagreb ще помогне за привличането на повече чуждестранни туристи в Хърватия и тази част на Европа чрез директните ефекти от договорите за туристически посещения от цял свят, които се очакват още през 2019 година.

CETS Zagreb се фокусира и върху привличането на голям брой чуждестранни туристи в региона чрез свързване на ключови регионални туристически обекти с професионалисти от най-важните външни пазари, особено от отдалечени пазари като САЩ, Австралия, арабски и азиатски страни, и на друго място. Тези пазари, въпреки растящия туризъм в Централна Европа и нарастващата популярност на Хърватия, все още не знаят много за страните в този регион и за туристическата им търговия.