Expo World

Целият свят в едно изложение

Великденска отстъпка 15% за Бизнес Навигатор (ERP, CRM, HR and Payroll)

Офертата е валидна до 10.05 в цялата страна

В интерес на своите многобройни клиенти в цялата страна фирма Комерс Финанс обяви 15% Великденска отстъпка за всички продукти от серията „Бизнес Навигатор“, валидна до 10.05.2019 г. в цялата страна. Можете да се възползвате от отстъпката както при закупуване на нов продукт, така и при разширение на закупената версия до по-висока. Например особено актуално в момента е разширяването на броя на работните места за работа с програмата, тъй като предстои създаването на специален модул за СУПТО, който ще бъде регистриран в НАП, и който ще работи като самостоятелно работно място. Разработчиците на Бизнес Навигатор предвиждат този допълнителен модул да отговаря напълно на Наредба Н-18 за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства, като ще управлява повечето популярни касови апарати на българските производители Датекс, Дейзи, Елтрейд и Тремол.

На Интернет страницата на фирмата www.cfinance.bgможете да разгледайте подробно програмните продукти Бизнес Навигатор ERP, Връзки с клиенти (CRM) и Бизнес Навигатор Заплати. Имате право да инсталирате безплатна демонстрационна версия, която съдържа всички функции и автоматични операции, като е ограничена по брой документи. С демо-версията можете да въведете и осчетоводите до 500 бр. документи. За Бизнес Навигатор Заплати ограничението на демо-версията е за работа до 5 обработвани лица.

На Интернет-страницата на Комерс Финанс е публикувана подробна online документация и видео-уроци, които нагледно ви показват въвеждането на данни и работата с богатата информационна система на програмните продукти. Можете да ги стартирате директно през Интернет, или да си ги свалите и пуснете на вашия компютър.

За настоящите клиенти е публикувана и информация за новостите в последните версии, както и актуалните дати за провеждане на присъствени курсове за обучение в офиса на Комерс Финанс в София.

Ще намерите и много друга полезна информация за цените на закупуване и актуализация на програмите, за дейността на фирмата и данни за нейните над 80 дистрибутори в повечето градове на страната.

 

Комерс Финанс АД

1000 София, ул. „Г.Бенковски” № 21

WWW.CFINANCE.BG

тел. 02 986-12-34, 02 981-72-26, 02 986-78-32, 02 986-12-32, 02 980-24-32

е-mail: biznav@cfinance.bg