Expo World

Целият свят в едно изложение

„Мисия Здраве“ през септември

Преди зимния сезон изложението за здраве отваря врати

Изложението, което се очаква с нетърпение както от професионалната общност, така и от обикновените хора тази година ще се проведе в края на септември. И това е така, защото здравето е най-ваното нещо за всеки човек.

От  27 до 29 септември над 80 изложители ще могат да покажат на широката публика своите продукти и услуги в сферата на здравето и здравословния начин на живот. 

Организаторите – Български икономически форум очакват рекорден брой посетители да проявят интерес към шатрите и щандовете, които както винаги ще бъдат разположени в Княжеската градина пред паметника на съветската армия.

 За всички, които имат интерес към участие, е добре да се свържат с организаторите до средата на май. Така ще изберат най-доброто  място и ще получат отстъпки от цените на изложбените площи.

Ето ви няколко добри причини да участвате, които се споменават най-често от вече записалите се за участие фирми:

„В края на м. септември, отпускарският сезон е вече свършил, потенциалните посетители са си вече в София и сезонът на уличните фестове е в разгара си.“

„Задават се есента и зимата с характерните за тях здравословни проблеми – точното време да се информират хората за възможностите за превенция и профилактика.“

„В края на лятото, хората започват да се сещат и планират сериозните неща като здраве и образование“

„Мисия Здраве“ е събитието, което дава възможност на здравните заведения, фармацевтични компании и фирми свързани, със здравето и здравословния начин на живот, да представят своите услуги пред широката публика в центъра на София.

Събитието се състои от:

– изложение (щандове и шатри);

– програма от безплатни прегледи и консултации за посетителите предоставяни от участващите здравни заведения;

– богата спортна програма

– информационно-забавна програма на сцената с водещ Ники Кънчев.

Събитието ще се проведе отново под егидата на госпожа Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община.

За повече подробности: 02 951 57 59                                   info@biforum.org