Expo World

Целият свят в едно изложение

Изложение „Стажове 2019“ в Технически университет-София

131 работодатели ще се срещнат със студенти на ТУ

На 16-ти април 2019 год. за осма поредна година в Технически университет-София ще се проведе изложението на работодатели – „Стажове“. Официалното откриване на събитието е от 10:00 ч. във фоайето на Учебен блок 12 на университета.

131 на брой са работодателите, които ще се срещнат със студенти на ТУ- София, разположени на щандове в учебни корпуси 1, 2 и 12.

Всички представители на бизнеса ще имат възможност за директен контакт със студентите и ще представят информация за своята дейност, свободни стажантски позиции и стипендиантки програми. Чрез изложението „Стажове“ студентите получават възможности за нови контакти, натрупват увереност при представянето си и правят първи стъпки в своята кариера.

„Стажове“ е най-мащабното университетско събитие от този вид в страната, в рамките на което бизнесът се запознава отблизо със своите бъдещи експерти, които се обучават в най-големия технически университет, висшето училище с най-висока институционална акредитация в България – 9,56. Съгласно Рейтинговата система на българските  университети ТУ-София за поредна година заема първо място в шест най-престижни професионални направления: „Машинно инженерство“, „Електротехника, електроника и автоматика“, „Комуникационна и компютърна техника“, „Енергетика“, „Транспорт, корабоплаване и авиация“ и „Общо инженерство“ и подготвя висококвалифицирани кадри за нуждите на пазара на труда.

Изложението „Стажове“ ще се проведе на 17-ти април в Технически университет-София, филиал Пловдив и във „Факултет и колеж“- Сливен.

 

Организатор на изложението е Център „Кариера и възпитаници (алумни)“ на ТУ-София