Expo World

Целият свят в едно изложение

Логистика в действие

Очакваният брой посетители е 800-1000 професионалисти,

ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ  е единственото изложение в България, представящо в реални условия най-новите продукти и услуги за логистичната и транспортната индустрия. Пред погледа на посетителите се провеждат атрактивни демонстрации на машини и съоръжения за складови и индустриални бази, а в съседни обособени зони се състезават каристи и се обменят добри практики в специален мастърклас.

Състезанието за майсторско управление на кари  се провежда за четвърти път в рамките на изложението ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ 2019. По традиция фирмите изпращат най-добрите си каристи да участват в съревнованието, тъй като всеки мениджър държи да покаже с колко добър екип работи.

Мастърклас: Управление на склада и доставките  е полезна среща на логистичната общност за обмяна на опит. По време на Мастъркласа лектори с богат опит и знания ще споделят добри практики с колегите си в залата. Следва свободен разговор и отговори как се решават конкретни казуси от всекидневието.

За първи път през 2019 г. изложението ще се проведе на открито в модерните площи на Sofia Airport Center (SAC). Бизнес комплексът е разположен в отлична локация в близост до столичното летище.

Целта на форума ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ  е да свърже фирмите, предлагащи складово оборудване (стелажи, складови машини, баркод системи, почистваща техника, рампи и врати, палети, акумулатори, софтуер за управление на склада, опаковъчни машини, складов инженеринг, лизингови услуги и др.), лекотоварни превозни средства, както и услуги в областта на логистиката, транспорта и спедицията, с техни бъдещи клиенти. Действието тази година ще се развива в зона, богата с офиси и складове на логистични фирми, които ще си дадат среща на нашия форум.

Очакваният брой посетители е 800-1000 професионалисти, представители на 3PL производствени, търговски, логистични, дистрибуторски, спедиторски и транспортни и други компании.

Посещението на изложението ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ  е безплатно и дава възможност на специалистите, заети с логистични дейности, да видят на живо демонстрации на най-новите продукти и услуги, да се заимстват добри идеи от най-опитните в бранша.

Изложението ще се порведе на на 30 и 31 май 2019 г.,  Sofia Airport Center (SAC)
бул. Христофор Колумб 64