Expo World

Целият свят в едно изложение

Седмица на дигиталните технологии на Международният технически панаир

Производители и търговци от цял свят ще покажат новости в рамките на още четири специализирани изложби

Седмицата  на дигиталните технологии „ДиТех“ е един от основните акценти на Международния технически панаир в Пловдив.  За първи път той ще бъде излъчвана  на  живо в Интернет заради големия интерес.  Това е част от концепцията за модернизиране на деловия форум, която стартира на неговото 75-о издание.

Новата инициатива  ДиТех“  се осъществява  в рамките на изложбата „Инфотех“.  Обединява тематични експозиции  и събития  в областта на телекомуникациите,  информатиката,  цифровизацията, навигацията и телематиката. Включва  повече от 20 тематични конференции, мастър класове  и  над 200 лектори.

Ще бъдат обсъдени  трансформациите в бизнеса, дигиталният маркетинг, хакерството и предпазването от него, блокчейнът, логистиката, онлайн комуникациите, цифровизацията в търговията на дребно и други теми, свързани с дигиталното бъдеще и хуманния облик на иновациите. Участниците ще имат възможност да се запознаят с най-актуалните  тенденции,  да видят изделия  на  водещи компании,  да направят виртуална разходка в реалностите на утрешния ден.

„Инфотех 2019“  щедемонстрира умни решения за индустрията и бита, постижения на изкуствения интелект и на Индустрия 4.0.Тя ще представи ултрамодерни продукти на фирми от  най-динамично развиващия се  сектор. 

Производители и търговци от цял свят  ще покажат новости в рамките на още четири специализирани изложби:  „Ауто сити Пловдив“ – за автомобили, транспорт и автосервизно оборудване със специално издание за модели с бизнес предназначение; Стройтех“ –  строителна техника, електротехника, материали, инструменти ,технологии; „Машиностроене“ – машини, технологии, роботика, автоматизация; Енеко“ – енергетика, екология, химия, управление на водите.   Очаква се над седемстотин компании и близо 30  000 посетители специалисти от страната и чужбина  да присъстват на  най-мащабната среща на бизнеса в България, която ще се проведе  от  23 до 28 септември  2019 г. в Международен панаир Пловдив.