Expo World

Целият свят в едно изложение

Чаша любим чай в студените дни

FesTEAval в музей „Земята и хората“

В студените дни чаят е една от любимите напитки за всички. Той топли душата и тялото. Затова любителите на прекрасната напитка с нетърпение очакват изложението за чай, което ще се проведе от 15 до 17 ноември в Национален музей „Земята и хората“ – София

След успешните две издания на #FesTEAval отново ще се опитаме да създадем уютна, магическа атмосфера, събирайки на едно място десетки изложители на чай и продукти пряко свързани с консумацията на чай, от които както бутикови вносители и производители , така и утвърдени брандове, съобщават организаторите..
Виждайки че напоследък чаят все по-малко се асоциира с боледуване, а напротив- свързваме го със здраве, искаме всеки гост на изложението да се стопли с чаша чай докато се запознава с разнообразието от продукти, представени от нашите изложители.

Ще бъде представена културата на консумацията на чай като се организират чайни церемонии характерни за различни точки на света. Освен характерни култури и традиции ще се проведат лекции и демонстрации по различни теми като история на чая, различни специфични видове чай и начини за приготвяне и много други.

Входът за гости на FesTEAval е свободен. Целта на изложението е съчетанието между топлина, култура и вкус да достигне до максимален брой хора.