Expo World

Целият свят в едно изложение

Среща с чая в студените дни

В музей Земята и хората в София отваря врати за трети път FesTEAval 2019

Чайни церемонии от различни кътчета на света, срещи с дипломати и лекции за билки са само част от невероятната програма, която са предвидили организаторите на единственото  по рода си у нас чаено изложение – FesTEAval. То стартира на 15 ноември  и ще продължи 3 дни в Национален музей „Земята и хората“

„Напоследък чаят все по-малко се асоциира с боледуване, започнахме все по-често да го свързваме със здраве“, споделят организаторите на събитието, което е без такса за вход.

 

След успешните две издания

 

, организаторите обещават , че все още има с какво да изненадат приятно гостите си.

Сред изложителите и партньорите на чаения фестивал са както известни брандове, така и много бутикови изложители с уникални предложения, които ще предложат интересни изненади на посетителите. Изложението ще изкушава както с десетки видове чай с различни аромати и свойства, така и с много игри, лекции, информационни срещи и награди.

Идеята е да се създаде уютна, магическа атмосфера, събирайки на едно място десетки изложители на чай и продукти пряко свързани с консумацията на чай, от които както бутикови вносители и производители , така и утвърдени брандове, посочват организаторите.

Повече подробности може да разберете на сайта на изложението – http://festeaval.eliasinc.eu