Expo World

Целият свят в едно изложение

Роден биоенерготерапевт направи фурор в Европа

И частна клиника в Швеция се довери на Марин Минчев

След дълги години отдаден на мисията си в чужбина, биоенерготерапевтът Марин Минчев се завърна на родна земя, за да помага в лечението на уж нелечими проблеми, съобщава ВИП Комюникейшън.

Както е известно, биоенергията може да помогне при всички видове заболявания, с изключение на рак – о ртопедични проблеми, свързани с гръб, гръбначен стълб, стави, мускули, както и  главоболие,  депресия и др.

Дарбата на българския терапевт го е прославила в цяла Европа – Швеция, където е работил в частна клиника за ставни проблеми, Германия, Испания, Франция, както и Турция. Националният ни отбор по борба, както и футболисти, са се доверили на златните ръце на Марин Минчев.

„Преди много години започнах да се занимавам с терапия – и то заради тежко заболяване, което имах. Не можех да ставам от леглото. Започнах с молитви към Бог и в един момент той ми каза: Сега аз ще ти помогна, но после ти ще помагащш на другите. Така започнах да помагам първо на близки и приятели“, споделя терапевтът, който направи серия от познавателни видеа в страницата си в социалните мрежи.

Съвсем скоро отвори и неговият кабинет в София, а записванията се правят на телефон: 0889 405 980.

Линк към видео:  https://www.facebook.com/marinminchevtr/videos/1944262375703113