Expo World

Целият свят в едно изложение

Нод 80 фирми на Дни на кариерата в УНСС

Младите хора срещат водещи работодатели

JobTiger и Междууниверситетски център за развитие на кариерата съвместно със Студентски съвет при УНСС имат удоволствието да Ви поканят на откриването на единствения специализиран кариерен форум в икономическия сектор: Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти.

 

Откриването на събитието ще се проведе на 28 ноември 2019 г. от 10:00 ч. в зала „Тържествена“ на Университета за национално и световно стопанство.

 

В официалното откриване ще вземат участие:

 

  • Проф. д.ик.н. Стати Статев – ректор на Университет за национално и световно стопанство
  • Бисер Петков – Министър на труда и социалната политика
  • Драгомир Николов – Изпълнителен директор на агенция по заетостта
  • Полина Маринова – директор на Регионална служба по заетостта – София
  • Светлозар Петров – управител на JobTiger Ltd.
  • Доц. д-р Росен Кирилов – директор на Междууниверситетски център за развитие на кариерата
  • Ангел Стойков – председател на Студентски съвет при УНСС

 

 

Юбилейното издание на изложението ще даде възможност на студенти и млади специалисти, които търсят кариерно развитие в споменатите области, да се срещнат с водещи работодатели в секторите и да открият своето ново работно място или възможност за стажантска програма.

В събитието участват 88 компании, като основна цел на форума е работодателите да се срещнат със своите потенциални служители, а студентите и младите специалисти да открият възможности за професионална реализация.

Събитието се провежда под патронажа на проф. д.ик.н. Стати Статев – Ректор на УНСС и се организира от JobTiger съвместно с Междууниверситетския център за развитие на кариерата при УНСС и Студентски съвет при УНСС.