Expo World

Целият свят в едно изложение

Изложение MachTech & InnoTech 2020 събира сектора на металообработката от 6 до 9 април

12-ото издание на международния форум ще бъде най-мащабното досега

Нови мащаби, машини за индустрията от последно поколение, ползотворни бизнес контакти, интригуваща съпътстваща програма и визии за бъдещето на индустрията. По всичко личи, че именно такава ще бъде обстановката на изложение MachTech&InnoTech през 2020 г.

Българският международен форум ще събере сектора на металообработката и индустриалните технологии в Интер Експо Център от 6 до 9 април следващата година. MachTech&InnoTech 2020 ще даде възможност за демонстриране на последните тенденции при металорежещите и металообработващите машини, машините за закаляване и термообработка, инструментите, лазерните и технологиите за заваряване, машинното проектиране, хидравличните и пневматичните устройства, системите за индустриална автоматизация, индустриални мрежи и софтуер, 3D принтиране, електроника и роботика и много други. Сред водещите акценти отново ще бъдат актуални теми от Индустрия 4.0

Ръстът е близо 40%

„В последното издание щандовете на изложителите заеха четири от изложбените зали на Интер Експо Център“, коментират организаторите. Поради нарастващия интерес за участие и развитието на сектора, се предвижда ръст в заетите изложбени площи през 2020г.

Последното издание на MachTech&InnoTech отбеляза близо 40% ръст в броя на участващите компании. Форумът събра близо 200 директни изложители от България, Турция, Италия, Германия, Полша Унгария, Румъния, Австрия, Чехия и Гърция. На обща площ, надхвърляща 10 000 кв.м, те представиха предложенията на повече от 400 световни бранда.

Сред основните акценти бяха роботизацията, автоматизираните системи и 3D принтирането. Повече от 5600 посетители се запознаха с качествата и възможностите и на металообработващи машини-гиганти. Продуктите и технологиите привлякоха вниманието на българските и чуждестранните представители на компании производители, доставчици, дистрибутори, вносители, бизнес делегации, иноватори и посетители от специализирани учебни заведения.

Форумът се превърна в международна платформа за развитие на бизнеса, създаване на контакти и установяване на нови пазари. MachTech&InnoTech Expo привлече вниманието на тайванските компании. Тайванският търговски център организира бизнес посещение, а интересът на фирмените представители бе основно към машиностроенето.

И през 2020 г. MachTech&InnoTech ще обърне изключително внимание на бъдещите, все още обучаващи се специалисти. „В традиция се превърна практиката ученици от Технологичното училище „Електронни системи“ (ТУЕС) към Техническия университет – София да посещават изложението. Тук младите изследователи могат да се запознаят отблизо с големите машини, роботите от последно поколение и съвременния софтуер“, коментират организаторите.

До MachTech&InnoTech Expo 2020 остават по-малко от три месеца. Екипът работи на пълни обороти. Как протича работата по проекта можете да следите на сайта www.machtech.bg.