Expo World

Целият свят в едно изложение

Sofia Wedding Expo представя всичко за сватбения ден

* Над 3000 души се очаква да посетят мащабното сватбено изложение

На прага на ново десетилетие, на18-ти и 19-ти януари, най-голямото в страната сватбено изложение SOFIA WEDDING EXPO ще изпълни залите на „СофияхотелБалкан“ с красота, феерия и елегантност. Интересът към изложението всяка година е голям и организаторите очакват над 3000 посетители.

Анета Пени,издател на списание „Сватба” и организатор на SOFIA WEDDING EXPO 2020 споделя: „Изложението събира под един покрив над 50 фирмиот различните сфери на сватбената индустрия. Водещи професионалисти ще представят, всеки във своята област, най-новите тенденции при организирането на сватбения ден. Именно такава е и целта на изложението вече 12 години, винаги в началото на календарната година, да запознаваме младоженците и техните близки с актуалните новости, утвърдени и иновативни специалисти.“

Сред изложителите са представители на водещи фирми за булчинска мода, сред които са както български дизайнери: Ирина Сардарева и „Къща на шапките“, Галя Долапчиева и Радостина Илиева –дизайнери на „Алегра“, модни къщи Estrella и Marcia, така и представители на световните брандове: Alfa Bride, Bridal House, MilleBridal, Victoria Bridal и Love Bridal. Посетителите на изложението ще могат да се срещнат с професионалисти от сватбени агенции, кетъринг фирми, златарски магазини, филмови къщи, фотографи, декоратори, диджеи, бижутери, сладкари, фолклорна формация, дори с художник, който създава картина по време на сватбеното тържество.

Гостите на SOFIA WEDDING EXPO 2020 ще имат възможност да съберат идеи за интересни локации –хотели и ресторанти, за покани, аксесоари, сватбени торти, кетеринг фотобутки, цветя, козметика, лимузини, за специално светлинно  и огнено шоу и първи сватбен танц. Младоженците ще открият и специална арттехнология, чрез която сватбените цветя се запечатват върху коприна за индивидуален сватбен десен, който могат да използват за изработка на декоративни възглавници, шалове, спално бельо и др. В изложението ще участват и туристически агенции с интересни предложения за незабравимо сватбено пътешествие. Изложителите ще се срещнат с бъдещите младоженци и техните близки, за да споделят своя професионален опит и да ги консултират лично. В рамките на събитието посетителите могат да се възползват от големи отстъпки, както и да участват в томбола с много награди.

Фирмата организатор „Експолайн“ подкрепя и тази година Розовата фондация /Pink Fondation – pinkfoundation.bg/, като предоставя щанд, на който ще се продават сватбени аксесоари, сътворени специално за събитието от децата в неравностойно положение, за които се грижи фондацията.

Откриването на  изложението на 18-ти януари, събота в 11:00 часа ще бъде отбелязано със светлинно шоу, което ще бъде демонстрирано по-късно същия ден в и 17:00 часа пред хотела. Първият ден изложението ще бъде отворено за посетители от 11:00 до 18:00 часа, а вторият ден на 19-ти януари, неделя може да бъде посетено от 10:00 до 18:00 часа. Входът е с билет на стойност 3 лв. или с покана от списание „Сватба“. Списък на всички изложители, които участват в SOFIA WEDDING EXPO, можете да видите тук: www.balkanicaexpo.com/bg/изложители.html

 

 

За повече информация:

Website: www.sofiaweddingexpo.com

Facebook: Sofia Wedding Expo

Instagram: @sofiaweddingexpo