Expo World

Целият свят в едно изложение

ВИП Комюникейшън представя новия си календар 2020

Празничното събитие е на 28 януари в „Траянини Кошари“


Любими звезди от сцената и екрана, журналисти от печатни и електронни медии, както и представители на бизнеса ще отпразнуват заедно новата 2020 година на традиционното събитие на агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън. Ще бъде представен и новия календар на агенцията, а гостите ще бъдат посрещнати от управляващите съдружници – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
През март те подготвят шестото издание на годишните награди Balkan Business Awards 2020, а през май – Национални Медицински награди.
Традиционните журналистически награди ще закрият през юни летния събитиен сезон в София, за да може Морските Оскари да триумфират на Черноморския бряг през юли.


Най-добрите компании в луксозното строителство ще бъдат отличени през октомври 2020. Туризмът, като най-важен сектор в развитието на Балканите, ще представи своите значими постижения през декември в София с шестото издание на Балканските Награди за Туристическа Индустрия 2020.
За гостите ще има много музикални изненади, както и впечатляващи подаръци. Партньори на събитието са лидерите в дигиталния печат ФРЕШ Принт, козметичният гигант Рефан, изследователският екип „Руните говорят“ с омайното вино на Севт по древна българска рецепта и други. По време на събитието ще има празнична томбола в подкрепа на социално-слаби отличници, които искат да останат да учат и работят в България – традиционната дарителска кампания на ВИП Комюникейшън. В томболата ще има истински уникати – авторски ръчно изработени бижута, плетива и аксесоари на    DiYon Art , златни бижута по древна българска технология от „Магията на Българската роза“, картини с енергиен заряд, любими предмети на родни знаменитости и много други.

„Траянини Кошари“ връщат към нов живот един от най-емблематичните ресторанти в София, който неотдавна отвори врати напълно обновен и с бутиково меню, запазило непреходността на българските традиции.  Създателите на брандове като „Ла Катедрале“, „Катедрале дел Мар“ и „Текеро“ показват високо ниво и в българската традиционна кухня.