Expo World

Целият свят в едно изложение

ВИБРО ФИТ БЪЛГАРИЯ на Булмедика Булдентал 2020

Как да инвестираме в здравето си успешно?

В днешния забързан, информиран и форматиран свят с напредване на възрастта физическата ни активност все повече отстъпва на уседналостта. Отиваме на работа с кола или друг транспорт, качваме се на висок етаж с асансьор, слизаме или се качваме с ескалатор, нямаме време да спортуваме, защото имаме много друго за вършене, защото нямаме навика да го правим, защото ни мързи, защото, защото защото… Разбира се това се отнася само за част от българите, но тази част никак не е малка, повярвайте ни.

С годините, упражнявайки професии, при които постоянно заемаме нехармоинчни пози, продиктувани дали от естеството на работата, която вършим, или поради навиците си, в телата ни се появяват изкривявания на гръбначния стълб и изшипявания, а поради липсата на достатъчно движение, намалява масата, плътността и еластичността на мусукулатурата, както и плътността на костите ни, отглеждаме си тлъстинки, задръстваме се с неизхвърлени токсини и започваме все по-често да посещаваме ДжиПи-то и да приемаме лекарства с шепи. А болките във врата, гърба и кръста не утихват и стават все по-лоши, теглото и размерите ни се увеличават и идва моментът, когато ние се примиряваме с мисълта, че „такъв е животът и няма как да избягаме от тази участ“.

Кой се позна в тази тъжна картинка? А кой ще влезе в нея след някоя и друга годинка?

Знаете ли, обаче, че това не е задължително? Знаете ли, че бихте могли с минимални усилия, весело и забавно, без изобщо да се мъчите и само в рамките на 10 минути на ден да направите така, че това да не ви се случи? Искате ли да узнаете как? Искате ли да опитате и да прецените сами дали това, което твърди фирмата ВИБРО ФИТ БЪЛГАРИЯ ООД е вярно?

Те предлагат машини, които чрез вибрация карат мускулите ви да работят. На тях можете, при определни пози върху машината, да коригирате стойката си, да подобрите баланса на тялото си и, разбира се, да намалите размерите на дрехите си, да се избавите от целулит, както и да постигнете още много други ползи за здравето си. С времето болките в гърба намаляват или напълно изчезват, подобрява се метаболизма на тялото, усилва се лимфния дренаж, поради което тялото се освобождава от натрупани токсини, подобрява се тъканното хранене на клетъчно ниво поради усиления кръвоток и по-доброто насищане на клетките с кислород. С ползването на машините се постига силна превенция на остеопорозата.

Всичко, което трябва да направите е да ползвате машината всеки ден в рамките на само 10 минути, за които е доказано, че, като физическо натоварване на тялото ви, се равняват на активни упражнения в рамките на 1 час във фитнес зала – без да се насилвате, без да се задъхвате, без да се потите и без да изпитвате каквито и да е било неприятни усещания. Можете да го правите във всякакъв тоалет и по всяко време, когато ви е удобно.

ВИБРО ФИТ БЪЛГАРИЯ ООД е изложител в рамките на „БУЛМЕДИКА“, изложение, което ще се проведе от 7 до 9 октомври 2020 г. в Международния Експо Център в София.

Ще можете да ги намерите в зала 2, щанд С3. Там те ще демонстрират машините безплатно, ще можете да се качите на тях, да ги почувствате и да решите дали те са достатъчно добра инвестиция във вашето и на семейството ви здраве. Ще можете също така да получите отговори на интересуващите ви въпроси, свързани с предлаганите уреди. Разбира се, ще можете да си ги закупите, ако вземете такова решение, като ползвате обещаните отстъпки.

Повече за машините за вибротерапия и за ползите от тях можете да научите на https://vibrofit-bg.com или на телефони 088 736 4478 и 088 878 9877.

Пожелаваме ви весели и забавни минути с машините на ВИБРО ФИТ БЪЛГАРИЯ ООД в рамките на БУЛМЕДИКА 2020.