Expo World

Целият свят в едно изложение

Над 200 работодатели на Career Show 2021

Акцент на Career Show 2021 ще бъдат възможностите за кариерно преориентиране

Career Show 2021 ще се проведе на 29 септември 2021 на живо в Sofia Event Center и на 30 септември изцяло онлайн. В събитието очакваме да се включат 200+ работодатели от над 60 сектора и 8000+ квалифицирани кандидати.

В Sofia Event Center кандидатите могат да се срещнат лично с работодателите и да се запознаят с възможностите в компаниите-участници, а по време на онлайн събитието и с помощта на иновативна мачмейкинг платформа, работодатели и кандидати ще могат да провеждат лични видеосрещи, на които да обсъдят конкретни възможности, отговарящи на търсенията на двете страни.

 

В допълнение на срещите между работодатели и кандидати, по време на Career Show 2021 ще има над 60 съпътстващи активности – полезни лекции, дискусии и уъркшопи за успешна кариера и щастлив живот.

 

Акцент на Career Show 2021 ще бъдат възможностите за кариерно преориентиране. Всички кандидати, които са взели решение да сменят кариерния си път, ще могат да се запознаят с потенциала за кариерно развитие в над 60 сектора, с което Career Show 2021 ще им помогне да определят най-подходящата за тях сфера на професионално развитие.

 

Регистрацията е задължителна и може да се направи тук: https://careershow.bg/