Expo World

Целият свят в едно изложение

Национални дни на кариерата през април и май!

Има промяна в планираните дати на живите събития, виртуалният ден остава 8 април

Разпространението на коронавируса и удължаването на извънредната епидемична обстановка в страната до 30 април 2021 г. възпрепятстват 20-ото юбилейно издание на най-мащабното кариерно събитие у нас да се случи, както е било традиционно досега, през март.

Организаторите от JobTiger вече са готови да предложат и на бизнеса, и на търсещите работа или стаж решение, което е адекватно на динамично променящата се ситуация и е в унисон с мисията на компанията да носи добавена стойност на търсещите работа, работодателите и обществото!

Кариерните форуми на живо тази година ще са през май

Национални дни на кариерата 2021 ще срещне търсещите и предлагащите работа или стаж, както следва:

 

  • Варна – 10 май 2021, Дворец на културата и спорта, зала Младост
  • Пловдив – 12 май 2021, Пловдивски панаир, Конгресен център
  • София – 18-19 май 2021, Национален дворец на културата, ет. 5

Предстоят и събития на живо в Габрово, Свищов, Велико Търново и Русе, за които сме в процес на търсене на възможности и уточнение на новите дати, за което ще ви информираме скоро!

Онлайн изданието на Национални дни на кариерата 2021 няма да сменя датата си и ще се проведе, както беше предвидено, на 8 април на платформата на Brazen Technologies, призната за номер едно в света за виртуални кариерни събития.

За актуална информация за провеждането на Национални дни на кариерата 2021, можете да посетите сайта на събитието или да се обърнете към екипа на JobTiger на events@jobtiger.bg