Expo World

Целият свят в едно изложение

Четвърта национална конференция SMARTOURISM.BG

Изявата е под патронажа на Министерство на туризма

ХВХ Консултинг, в партньорство с Асоциацията на училищата по ресторантьорство и хотелиерство, Националния борд по туризъм, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Катедра „География на Туризма“ и Стопански факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Архитектурния факултет и Строителния факултет на Университета по архитектура строителство и геодезия, Граждански институт, ПроАктивни Решения и ПроАктивен Персонал организират IV-та НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ SMARTOURISM.BG. Тя ще се проведе на 10 – 11 март 2021 онлайн под патронажа на Министерство на туризма.

През 2015 година ХВХ Консултинг стартира изследователски проект SMARTOURISM.BG, насочен към изследване на практиките и предизвикателства пред управлението нa знанието в туризма в България.

В рамките на проекта организира ежегодна национална конференция, посветена на Интелигентния туризъм, където са представeни резултати от изследвания, дискутирани предизвикателства и добри практики при:

  • Интелигентно управление на човешките ресурси в туризма;
  • Иновативни и креативни модели и високи технологии в доброто управление на туризма;
  • Интелигентно управление на туристическите дестинации – регионално развитие, архитектура, екология.
  • Интелигентна сигурност в туризма.

Резултати от проекта SMARTOURISM.BG са достъпни на www.smartourism.bg

В рамките на конференцията за четвърта поредна година ще бъдат връчени годишните награди SMARTOURISM.BG.

За трета година се организира и ХАКАТОН SMARTOURISM.BG, в който ученици и студенти от туристическия, архитектурния и технологичния сектор работят в съвместни екипи за разработване на идейни проекти и приложения в областта на интелигентния туризъм.

Стартира издаването на електронно научно-приложно списание SMARTOURISM.INFO.

.За да получите персонифициран линк за достъп до онлайн събитието, се регистрирайте на: https://www.smartourism.bg/registration/2021-2/. Организаторите очакват предложения и заявки за презентации в срок до 08 март 2021г. на електронна поща: info@smartourism.bg.