Expo World

Целият свят в едно изложение

Hilton Worldwide открива луксозен хотел и конферентен център в Истанбул

Интериорът е поверен на известната в хотелския бизнес компания GA Design of London

Hilton Worldwide подписа договор с  IC Bomonti Uluslararasi Kongre Turizm Yatirimlari Ticaret A.Ş за откриването на луксозния хотел Hilton и конферентен център в истанбулския раойн Sisli.

Хотелът ще бъде в центъра на града в близост до сградата на бившия пивоварен завод  Bomonti, който сега се реставрира. След реставрацията ще се превърне в музей и център на изкуството, елемент от новия туристически облик на града.

Договорът укрепи още повече силните позиции на  Hilton Worldwide в Истанбул, където в момента компанията притежава 6 хотела, в това число историческия  Hilton Istanbul, открит през 1955 г., както и разкошният Conrad Istanbul.

Новият хотел ще разполага с множество конферентни зали. В негово лице Истанбул ще има конферентен център от световен мащаб, а това ще създаде нови възможности за провеждане на редица международни събития. .

Хотелът и конферентния център ще бъдат разположени в нова 35 етажна сграда, откъдето се открива зашеметяваща гледка към европейската част на града. Намиращият се три километра от  Taksim Square, Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center ще стане идеално място за привличане на многобройни туристи и делови събития.

В хотела ще има  829 стаи, СПА център, фитнес център, бутици, ресторанти.

Интериорът е поверен на известната компания  GA Design of London.