Expo World

Целият свят в едно изложение

Career Show 2021 посрещна 4000 квалифицирани професионалисти

Участниците имаха възможност да проведат лични разговори с над 100 от най-добрите компании

Над 4000 квалифицирани професионалисти заявиха участие в тазгодишното издание на водещото кариерно експо за квалифицирани кадри – Career Show 2021. Събитието се проведе в хибриден формат – на 29 септември в Sofia Event Center и на 30 септември изцяло онлайн.

За поредна година Career Show събра водещите работодатели от България и Европа, за да разкрие нови възможности за професионално развитие пред 4000 квалифицирани професионалисти. Участниците в Career Show 2021 имаха възможност да проведат лични разговори с над 100 от най-добрите компании, за да открият нови перспективи за себе си и да “сверят часовника си” за развитието на пазара на труда у нас.

 

 

Иновативната платформа, в която се проведе онлайн денят на Career Show 2021 позволи на участниците да се включат в събитието от всяка точка по света. Тези от тях, които нямаха възможност да посетят Sofia Event Center, можеха да се срещнат с работодателите онлайн и да се включат в целодневната семинарна програма.

Програмата на Career Show 2021 събра на едно място доказани експерти от различни области, които споделиха своя опит и дадоха на  участниците ценни съвети за постигане на кариерен успех. Над 2000 души се включиха в програмата на събитието и чуха от първо лице формулите за успех на Левон Хампарцумян, Силвена Роу, журналиста и ТВ водещ Десислава Стоянова, младия влогър и режисьор Крис Захариев и др.

Трудно е да опишем с думи емоциите, които ни завладяха през двата дни на Career Show 2021. Мотивираните, квалифицирани, търсещи и можещи хора, с които се срещнахме на 29 и 30 септември, са доказателство, че успехът зависи от нашата собствена инициатива. Изключително сме щастливи да видим решителността и готовността, с която участниците в събитието приемат новите предизвикателства. Благодарим на всички, които станаха част от Career Show 2021. Тяхното доверие ни мотивира и вдъхновява да правим всяко следващо издание да Career Show все по-специално”, сподя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Career Show 2022 ще се проведе на 20 септември 2022 година, а следващото събитие в календара на кариерната общност Career Show – PRODUCTIVITY – ще даде полезни насоки за повишаване на продуктивността без излишен стрес. През ноември пък ще се проведе събитието Career Show – Marketing, Sales and Customer services с програма и отворени работни позиции в сферата.

Всеки желаещ да се присъедини към кариерната общност на Career Show може да го направи безплатно след задължителна регистрация на: careershow.bg/register