Expo World

Целият свят в едно изложение

„Кликни СРАВНИ, а MoitePari студент ще награди“

Кампанията е  насочена към всички, които ползват сайта ни за сравняване на финансови продукти

MoitePari.bg стартира образователно-благотворителна кампания под мотото „Кликни СРАВНИ, а MOITEPARI студент ще награди“, като сайът на кампанията е: https://sravni.moitepari.bg.  Тя е естествено продължение на  мисията на портала да подпомага потребителите да взимат информирани финансови решения.

Уникалното на сайта MoitePari.bg е, че събира на едно място най-актуалните условия над 1000 банкови продукти, в това число ипотечни и потребителски, кредитни и дебитни карти, депозити и разплащателни сметки, взаимни и пенсионни фондове и други. Сайтът позволява на потребителите да търсят тези продукти по свои индивидуални параметри и да СРАВНЯВАТ обективно резултатите по ГПР, Ефективна Годишна Лихва, доходност или друг обективен критерий.

За да продължим да помагаме на потребителите на банкови услуги в България да вземат информирани решения, ние решихме да направим и настоящата кампания с мотото „Кликни СРАВНИ, а MOITEPARI студент ще награди“.

Кампанията е  насочена към всички, които ползват сайта ни за сравняване на финансови продукти, а допълнителен фокус със специален награден фонд е поставен върху студентите. Със старта на кампанията се дава началото и на конкурс за написване на кратко есе на тема „Как да изберем най-изгодния банков продукт“.     Често именно студентските години са времето, в което поемаме смело напред по пътя си, без помощта на родителите си и в този период наистина се научаваме какво означава да управляваме сами личните си финанси. Понякога успешно, понякога не толкова.

MoitePari.bg искат да подкрепят и младите в техния самостоятелен път, да им помогнат да се научат и те да взимат информирани финансови решения, да „сравняват“ всички банкови оферти на едно място и да изберат най-добрата за тях. А докато се „обучават“, ще имат възможност да спечелят една от три награди в конкурса.

Уникалното на кампанията е, че наградният фонд ще се събира на база натрупаните кликове на бутон „Сравни“ на сайта www.moitepari.bg.  За всеки посетител на сайта, който направи сравнение по даден продукт, MoitePari.bg ще дарява по 1 ст. в награден фонд, който ще бъде разпределен между тримата първенци в конкурса.

 

1 СРАВНЕНИЕ = 1 Стотинка   (към Наградния Фонд)

 

Така, докато помагат на себе си, посетителите на сайта ще помагат и на студентите, както с увеличаването на наградния фонд, така и със затвърждаване на факта на факта колко важно е да се сравнява. От MoitePari.bg вярваме, че поговорката „три пъти мери, един път режи“, е валидна и при избора на финансов продукт: „Първо сравни, после вземи!“.  Много често хората не знаят, че могат обективно да сравнят, поради което импулсивно теглят неизгодни кредити или ползват дадени финансови продукти по неоптимален начин.

 

 

Конкурсът е отворен за всички студенти, записали по надлежен ред учебната година, от всички акредитирани български университети, независимо от степента им на обучение (бакалавър, магистър, докторант). След предаване на есетата, 5-членно жури ще излъчи топ 20 финалисти, за които ще се проведе гласуване от потребителите на MoitePari.bg.

Първите 3-ма ще спечелят съответно 50%, 33% и 17% от наградния фонд.

Ще има и специална награда на журито.

На MoitePari.bg могат също да бъдат открити и полезни финансови съвети и финансови хитринки, трупани през годините от финансовите ни експерти, както и анализи на актуални финансови събития и банкови продукти.

Период на кампанията:  

Натрупване на награден фонд: 11.10.2021 – 7.01.2022 като 1 клик = 1 ст.

Краен срок за участие в конкурса: 25.11.2021

Обявяване на победителите: 10.01.2022