Expo World

Целият свят в едно изложение

Фирма „Комерс Финанс“ започна с провеждането на традиционните си обучения за клиенти

Уебинарът с практическо обучение по ПП „Бизнес Навигатор Заплати“ с отлична оценка от участниците

Поради невъзможност за присъствено обучение, участието е организирано дистанционно като уебинар с он-лайн практическо обучение посредством платформата Team Viewer Meeting.

На 10 ноември 2021 г. се проведе уебинарът по основен курс за обучение с ПП „Бизнес Навигатор Заплати“. Отизивите на уцастниците в анкетата, проведена след приключването на обучението, е своебразен показател за качеството на работа на фирмата.

В курса бяха застъпени най-основните теми, които са необходими, за да може един начинаещ в програмата да започне да работи с нея, са категорични участниците в курса. Времето на провеждане е много добре преценено и дава възможност на участниците да успеят да анализират и възприемат информацията. Според анкетираните един по-дълъг курс може би натежал за по-голяма част от участниците.

Отчитайки тематиката на уебинара, участниците преценяват че темите са добре подбрани и доста изчерпателно разгледани. Препоръката им към организаторите обаче е по-подробно да се разгледа Приложение 10 при отпуска за „Бременност и раждане“, което според тях се среща доста често при повечето работодатели.

Споделяйки впечатленията си от продукта ПП „Бизнес Навигатор Заплати“, участниците са категорични, че програмата е разработена спрямо изискванията на законодателството и с нея много лесно се работи, стига да си подредиш и систематизираш информацията. Обхваща различните видове трудови правоотношения, което дава възможност на по-голяма част от работодателите да предпочетат да работят с нея.

Отзивите за лектора са, че е бил изключително подготвен и съобразителен и подхождал с голямо внимание към всеки един от участниците в курса. Отговарял е с търпение и разбиране на зададените му въпроси, което предразполага участниците да се чувстват спокойни и им дава възможност да получат отговор на неясните за тях неща.

Участниците оцениха курса като много полезен, съобразен с основните потребности на потребителя. Разбира се, за човек, който за пръв път се сблъсква с програмата, информацията беше доста обемна и всеобхватна и на всеки начинаещ в нея би му трябвало време, за да свикне с основните менюта и функции. Това обаче се компенсираше от доста подробния и изчерпателен начин на представяне на програмата, което улеснява и съкращава процеса на адаптация към продукта, допълват мнението си анкетираните.

Отлични са отзивите и за организацията.  Информацията беше добре систематизирана и представена. Като единствен недостатък анкетираните посочват проблемът при присъединяването на някои от участниците към конферентната връзка и трудностите с комуникацията в началото на курса, но това по скоро е чисто технологичен проблем, предизвикан от естеството на провеждане на курса в тази обстановка. Затова препорват тестването на качеството на връзката – звук, картина и т.н. –  да става преди началото на самия курс.

Обявени са следващи дати за уебинари по продуктите от серията Бизнес Навигатор до края на м. декември тази година.

Подробности на сайта на Комерс Финанс на адрес Курсове за обучение (cfinance.bg).