Expo World

Целият свят в едно изложение

Започна „Битката за таланти“

Звезден екип от говорители в петото издание на събитието!

Най-добрите практики при изграждането на работодателска марка ще се дискутират в предстоящото ново издание на работодателския форум “Битката за талантите”.

Не само, че 2021 донесе много промени на работното място, но тази година ще остане в историята и с новите начини за правене на бизнес, за изграждане на успешна работодателска марка и за управление на талантите. Форумът тази година ще постави акцент върху новите подходи и ще разшири и допълни темите от предишните издания с различни подходи и нестандартни гледни точки.

В това издание на събитието ще бъде представено специално проучване на тема: „Глобални тенденции в привличането и задържането на таланти“, проведено от международната агенция Mercer Marsh Benefits.

На предстоящия форум експертите от индустрията ще споделят добри практики за брандинг на работодателите, а представителите на агенциите, които ги представляват ще говорят за това, как организират комуникационни кампании и как изграждат имиджа на компаниите. Събитието ще предостави чудесна възможност за споделяне на опит и за популяризиране на добрите практики.

Можете да подобрите професионалното си развитие, докато черпите от опита и работите с лидери, които стимулират иновациите в сферата на човешките ресурси и бизнес развитието.

Стратегиите на големите работодатели в България в турбулентни времена при изграждането на марка и привличането на таланти.

Какви нови подходи прилагат агенции в кампаниите за employer branding?

Как подхождат известните към трудностите по пътя на успеха? Тази година на форума гостува специален вдъхновител!

Сега имате възможност да се регистрирате със специална отстъпка от 50%.

Форумът ще се проведе онлайн.

10 декември 2021!

В отделните презентации международен екип от лектори ще представи различни гледни точки към актуалните теми на пазара на труда.

Ще се дискутират горещи теми като промяната в очакванията и какави нови стартегии ще се прилагат през 2022, иновациите при ангажиране на служителите, позициониране на компаниите като атрактивни работодатели, различните техники за привличане и задържане на талантливи служители, както и стратегиите за community branding в дигитална среда.

РАННИ РЕГИСТРАЦИИ

РАННИ РЕГИСТРАЦИИ

50 лв без ДДС

За регистрации преди

5 декември 2021 г.

Регистрация

ГРУПОВИ ОТСТЪПКИ

ГРУПОВИ ОТСТЪПКИ

150 лв без ДДС

За 4-ма регистрирани от една компания

Регистрация

СТАНДАРТЕН БИЛЕТ

СТАНДАРТЕН БИЛЕТ

100 лв без ДДС

За регистрации след 5 декември 2021

Регистрация

СЪБИТИЕТО Е ЗА:

HR професионалисти

– Топ мениджъри и предприемачи

– Специалисти за привличане на таланти

– Комуникационни експерти,

– PR и Employer Branding професионалисти

– и за всеки, който се отнася сериозно към разработването на стратегии за изграждане на работодателска марка, за привличането и задържането на таланти, за въвеждането на иновации и за осигуряването на растеж в компанията.