Expo World

Целият свят в едно изложение

Как да изберем най-изгодния банков продукт-старт на гласуването за победител

Конкурс за есе

Конкурсът за  есе на тема „Как да изберем най-изгодния банков продукт“, организиран от MoitePari.bg, навлиза в нов етап. Започва гласуването на публиката, което ще определи победителите. Конкурсът е част от образователната кампания „Кликни СРАВНИ, а MOITEPARI студент ще награди“, която е естествено продължение на мисията на интернет портала да подпомага потребителите при взимане на информирани финансови решения за личните финанси.

Жури от експерти определи 9 финалисти, които ще се борят за наградата на публиката. Техните имена са Симеон Методиев, Даниела Дончева, Николай Андреев от СА “Димитър А. Ценов” – Свищов, Симона Василева – СУ „Св. Климент Охридски“, Цветан Банчев – Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“, Тереза Георгиева, Дамяна Янева от Икономически университет – Варна, Христина Хинева – Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“ и Марияна Пламенова от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

Подкрепете участникът, чието есе Ви харесва най-много.

За всеки участник има форма за гласуване в страницата на финалистите, под представянето му. Можете да гласувате за Вашия фаворит и в специално създадената страница, където е публикувано есето. За да бъден зачетен валиден глас е необходимо гласуващият да въведе валиден имейл адрес и същият да бъде потвърден.
MoitePari.bg искат да подкрепят младежите в техния самостоятелен път, да им помогнат да се научат да вземат информирани финансови решения, да „сравняват“ всички банкови оферти на едно място и да изберат най-добрата за тях.

Финалистите се борят за разпределяне на награден фонд в размер на 3000 лв. Който ще бъде разпределен съответно: 1-во място – 1500 лв.; 2-ро място – 1000 лв; 3-то място – 500 лв. Ще има и специална награда на журито, като печелившия, ще бъде обявен след приключване на гласуването. Може да дадете само 1 глас за Вашия фаворит. Крайният срок за гласуване е 6 март 2022 г.

Победителите ще бъдат обявени и наградени на специална онлайн церемония на 9 март, която ще се излъчи На Живо на Facebook страницата на MoitePari.bg

MoitePari.bg пожелава успех на всички участници.