Expo World

Целият свят в едно изложение

ФИНАНСИРАНЕ НА БИЗНЕСА 2023+

Всичко, което трябва да знаете за възможностите за финансиране на бизнес проекти през 2023-та и следващите години. Ако всичко върви по план, 2023-та ще бъде годината с най-много покани за финансиране на проекти и идеи чрез програмите за безвъзмездна помощ. […]

Всичко, което трябва да знаете за възможностите за финансиране на бизнес проекти през 2023-та и следващите години.

Ако всичко върви по план, 2023-та ще бъде годината с най-много покани за финансиране на проекти и идеи чрез програмите за безвъзмездна помощ. Ще се появят и нови финансови инструменти, достъпни през банките и фондовете за рисков капитал. Как българските фирми да се възползват максимално от тези възможности?

На 4 април от 09:00 ч. в “Интер Експо Център“, гр. София, всеки, който търси финансиране за свои инициативи, ще може да научи:

  • Какви финансови ресурси ще има за бизнеса през тази и следващите години от европейски програми, кредитни институции и фондове за дялов капитал?
  • За какво точно се дават средства в неговата област на интерес?
  • Как да се информира навреме и как да се подготви за бъдещи инвестиции?
  • Как и в какви проекти може да участва?
  • Отговорите на конкретни въпроси, които го вълнуват – на място и директно от експертите и финансиращите органи.

Подготвили сме богата програма, която можете да видите тук.

Събираме на едно място представители на банки, фондове и управляващи органи на европейски програми, наред с експерти с практически опит при подготовката и управление на проекти, за да споделим с Вас възможностите за финансова подкрепа през тази и следващите години.

По време на събитието консултантите на Fininfo.BG ще предоставят безплатни индивидуални консултации на специално обособен за целта щанд. Ще можете да се консултирате с тях лично за всичко, което ви интересува, а най-ценен остава “живият контакт“ с нови и настоящи партньори по време на  нетуъркинг – паузите. Така, че не се колебайте и

 

Събитието е насочено към всички собственици на бизнес в България, независимо от сферата на дейност. Ще се радваме да споделите тази покана с ваши колеги и партньори, както и с други заинтересовани от темата.

Всички, които закупят билет до 19 февруари 2023 г., включително, получават 30% отстъпка за ранно записване!

При нужда от допълнителна информация се свържете с нас на: info@fininfo.bg или info@finansiranenabiznesa.com, както и на сайта на събитието – Финансиране на бизнеса 2023+ – https://www.finansiranenabiznesa.com/

 

Ще ви очакваме!

–––––––-

Организатори:

––––––––

MoitePari.bg – MoitePari.bg е българският финансов пътеводител, чиято мисия е да подпомага потребителите в намирането на най-добрите финансови продукти на пазара.

MoitePari.bg активно наблюдава финансовият пазар и безпристрастно анализира всички данни за финансови оферти за следните продукти: ипотечени, потребителски и бизнес кредити, кредитни и дебитни карти, депозити и инвестиционни и спестовни продукти.

На сайта MoitePari.bg може да сравните над 1000 финансови продукти и да изберете най-добрата за Вас оферта

 

Fininfo.BG – Fininfo.BG е информационно – консултантска платформа, единствената в България, който събира на едно място ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ за финансиране на проекти от европейски фондове, национални програми, фондове за рисков капитал, банки.

Клиентите на платформата имат 24 ч. достъп до актуален онлайн справочник и система за информиране, което им помага бързо и лесно и се ориентират кой, какво, кога и как финансира проекти в България.