Expo World

Целият свят в едно изложение

MoitePari.bg, Елана Трейдинг и Българска фондова борса спечелиха награда в категория „Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса“, на годишните награди на b2b Media 2023

В Годишните награди на b2b Media 2023 компании, проекти и личности се конкурираха в над 30 различни категории със своите иновативни кампании, проекти и каузи. Динамичните времена за бизнеса сякаш мотивираха още повече професионалистите в отделните сектори да покажат изобретателност […]

В Годишните награди на b2b Media 2023 компании, проекти и личности се конкурираха в над 30 различни категории със своите иновативни кампании, проекти и каузи. Динамичните времена за бизнеса сякаш мотивираха още повече професионалистите в отделните сектори да покажат изобретателност и да вземат смели решения за бъдещето.

 

Бяха показани редица успешни проекти в отговор на различните кризи, с които бизнесът и обществото се срещнаха през последните години. Утвърденото жури от професионалисти в различни сфери даде своите оценки за подадените кандидатури.

 

MoitePari.bg за втори път спечели приз в категорията „Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса“ със своят проект „ЕлаНа инвестиционно предизвикателство“. Получената награда е признание за отлично свършената работа, както за екипът на MoitePari.bg, така и на нашите партньори: Българска фондова борса и Елана Трединг.

 

На снимката от ляво надясно: Десислава Николова, финансов анализатор в MoitePari.bg, Жана Христова, мениджър на Пазар за растеж – BEAM, Цветослав Цачев, главен инвестиционен консултант, ЕЛАНА Трейдинг

 

Водени от мисията си да образоваме, ние от MoitePari.bg, съвместно с ЕЛАНА Трейдинг и Българска фондова борса (БФБ) на 10.05.2023 г. за първи път в България, стартирахме инвестиционно състезание под името „ЕлаНа инвестиционно предизвикателство“. То има за цел да даде своят положителен принос в подобряването на финансовата грамотност за всички, които желаят да навлязат в света на инвестициите и да придобият практически умения, свързани с изграждане на ефективни инвестиционни стратегии.

 

Освен образователен елемент, предизвикателството има и състезателен характер, като участниците с най-висока реализирана доходност порфейла си, ще бъдат класирани в края на периода и ще получат предвидените парични награди.

 

Участието в инвестиционното предизвикателство е напълно безплатно, с предвиден награден фонд. Той е в размер на на 6 000 лв. плюс много непарични награди. „ЕлаНа инвестиционно предизвикателство“ започна на 10 май 2023 г. и ще продължи до 29 октомври 2023 г., като участниците в съревнованието ще бъдат оценявани на база постигната доходност. ноември в Inter Expo Center – гр. София.