Expo World

Целият свят в едно изложение

Канят фирми от цялата страна за ранно записване в благотворителното 6-то издание на щафетата Либхер Бизнес Рън Пловдив

Отбори от фирми от цялата страна могат да участват в най-голямата корпоративна щафета и тийм билдинг в Южна България – Liebherr Business Run Plovdiv. Състезанието ще се проведе за шести път в индустриална зона „Марица“, част от Тракия икономическа зона […]

Отбори от фирми от цялата страна могат да участват в най-голямата корпоративна щафета и тийм билдинг в Южна България – Liebherr Business Run Plovdiv. Състезанието ще се проведе за шести път в индустриална зона „Марица“, част от Тракия икономическа зона /ТИЗ/, на 1 октомври /неделя/ 2023 г. от 10 часа, съобщи Влади Константинов от Спортен клуб „Бегач“.

Liebherr Business Run Plovdiv е част от веригата Business Run в България – най-големият тийм билдинг в страната. През миналата година в София, Варна и Пловдив участваха над 2000 души от над 230 топ фирми.

Едно от най-мащабните аматьорски спортни събития стартира през 2013 г. в Бизнес Парк София, а през 2017 се реализира за пръв път и в Пловдив. През 2022 г. в Liebherr Business Run Plovdiv участваха рекордните 60 отбора от 31 мултинационални фирми и 1 фондация.

Организатори на надпреварата са Спортен клуб „Бегач“ и фирма Liebherr в партньорство с Пощенска банка и MetLife. Състезанието се провежда със съдействието на „Клъстер Тракия икономическа зона“.

Събитието е благотворително и 30% от стартовите такси ще бъдат дарени за „Децата на Пловдив откриват света и мечтаят“ – програма за ранно детско развитие на фондация „За нашите деца“.

„Либхер Бизнес Рън Пловдив“ е щафетно бягане за отбори,  съставени от 4 служители на фирма. Отборите са дамски и мъжки или смесени. Състезанието в ТИЗ на 1 октомври ще се проведе по затворено трасе около завода на Liebherr, като 1 обиколка е 2 км. Всеки участник прави по 2 обиколки /общо 4 км/ и предава щафетата на колега. Трасето няма изкачване/спускане.

Състезателите получават стартов пакет, електронно времеизмерване и щафета с чип, обяд на място, сертификат за резултата на фирмата и подаръци от организаторите и партньорите, индивидуален медал от състезанието при финиширане.

Отборът – победител печели огромен хладилник за офис от Liebherr.

Регистрацията вече е отворена за фирми от цялата страна. Желаещите могат да запишат отбор на сайта на събитието: https://plovdiv.businessrun.bg/registration/. Таксата за участие на 1 отбор от 4 души е 360 лева /с ДДС/ при ранна регистрация до 8 август. Една фирма може да запише повече от 1 отбор.

Освен основното състезание се провежда и Kids Run Business за деца от 4 до 12 години от 12:30 часа в същия ден.