Expo World

Целият свят в едно изложение

Очаквайте през октомври 8-то издание на международния форум за дигитални финанси

Специалното VIII издание на международния финансов форум NEXT DiFi ще се състои на 23-и октомври 2023 г и за първи път ще започне със СРЕЩА НА ВЪРХА на финансовите лидери от банковия и небанков сектор у нас. Събитието, организирана от b2b Media, […]

Специалното VIII издание на международния финансов форум NEXT DiFi ще се състои на 23-и октомври 2023 г и за първи път ще започне със СРЕЩА НА ВЪРХА на финансовите лидери от банковия и небанков сектор у нас.

Събитието, организирана от b2b Media, ще обхване актуални теми свързани с дигиталните финансови инструменти, новите технологии, икономическите промени и съвременните предизвикателства във финансовия сектор. Ще бъдат коментирани и перспективите за въвеждането на еврото в България, както и за трансформиране на финансовата система под влияние на новите инструменти CBDC.

NEXTDiFi 2023 ще ни запознае с експертните мнения на мениджъри и специалисти от едни от най-бързо развиващите се компании в бранша – банки, застрахователни институции, небанкови финансови институции, международни финтех компании.

Възползвайте се от ранната регистрация, за да научите какво се случва в сферата на разплащанията, банковия и финтех сектори, как се отразяват политиките на централните банки, ефектите от инфлацията и дали има път към базкасово общество и към приемане на еврото.

Запазете своето място с отстъпка сега!

Сред основните теми ще са:

Дигитализация на банковата система, навлизане на Изкуствения интелект, сигурност и защита.  

Използване на усъвършенствани технологии за дигитални финанси.

Развитие и гъвкавост във време на инфлация, ходове на централните банки и правителствата за преодоляване на предизвикателствата.

Локалните последици от глобалните процеси, увеличение на лихвените проценти – готови ли сме за това, което предстои? 

Регулиране на дигиталните финанси, употреба на технологиите, ESG прогарми и ефекти.

Леснодостъпни и лесноуправляеми финанси – как ще предотвратим нежеланите рискове за потребителите ?

Интеграцията на дигиталните валути – централизирани  и децентрализирани. Каква ще е ролята им в това десетилетие? Влиянието им върху развитието на икономиките.

Добавената стойност на иновативните финансови решения за бизнеса.

Решаващата роля на финансовите лидери и на дамите-лидери в сектора?

Ролята на долара като резервна валута и влиянието на еврото в Еврозоната и извън нея.  

#NEXT DIFI 2023 е еднодневна конференция, на която се срещат технологиите и финансовите услуги и отразява бързопроменящите се начини, по които светът купува, взема назаем или инвестира.През октомври е форумът задигитални финанси NEXT DIFI 2023