Expo World

Целият свят в едно изложение

Българска дермокозметика е хит на 25 пазара в целия свят

Biotrade с престижна номинация от  Balkan Business Awards 2024   Успехите на българските компании не само у нас, но и по света, ще бъдат отличени от д есетото юбилейно издание на  Balkan Business Awards, съобщават организаторите    на форума от Global Media, част от международната платформа […]

Biotrade с престижна номинация от  Balkan Business Awards 2024
 
Успехите на българските компании не само у нас, но и по света, ще бъдат отличени от д есетото юбилейно издание на  Balkan Business Awards, съобщават организаторите    на форума от Global Media, част от международната платформа за сътрудничество – GLOBAL LEADERS.

Церемонията ще се състои на 07.05.2024 г. в 5-звездния Hyatt Regency Sofia.

Една от водещите български компании за дермо козметика с международно признание – Biotrade, успешно дистрибутира продуктите си и присъства в над 25 пазара в целия свят. Компанията притежава 5 патента и всички продукти са защитени с търговски марки. А през тази година брандът отбелязва своята 30-годишнина и отчита всички свои постижения за този период.

Biotrade има 30-годишен опит в разработването и производството на иновативни и високоефективни продукти в грижата за здрава кожа. Основател на бранда и създател на всички формули и продукти е д-р Николай Найденов – практикуващ дерматолог.
От 2016 г. до 2024 г. компанията преминава през бурен растеж, трансформирайки се от малка семейна фирма към международна компания.
В последните 5 години компанията е лидер по продажби в категориите „АКНЕ“ с бранда Acne Out, „АНТИПЕРСПИРАНТИ“ – с продуктите от серия Odorex, „ХИПЕРПИГМЕНТАЦИИ“- с Melabel изсветляваща грижа и „ОКОЛООЧНА ГРИЖА“- с Pure Skin околоочен серум според данни на IQVIA за продажбите на дермокозметика на фармацевтичния пазар в България. Повече тук: 
 https://biotrade.bg/produkti/

Партньорите на събитието, изготвили за поредна година безупречната селекция за наградите , са: ЗОНТА Клуб София, Българската Търговско-Промишлена Палата, Асоциацията на Индустриалния Капитал, Асоциацията на българските лидери и предприемачи, Македонско-Българската Стопанска Камара, Българо-Турската Търговско-Индустриална Камара, Българо-Македонската Търговска Палата, Българо-Китайската Търговско Промишлена Палата, Международният Институт за Сигурност и Сътрудничество и др.